immo Kaart

Lindenstraat 45, 9100 Sint-Niklaas

Appartement Te Koop in Sint-Niklaas
370 m² wonen
677 m² perceel

Lindenstraat 45 - 9100 Sint-Niklaas - Bent u op zoek naar een unieke combinatie van woon- en werkruimte? Dit veelzijdige pand, met zowel een ruime loft als een groot magazijn, biedt eindeloze mogelijkheden.

Profiteer van de uitstekende ligging in het hart van de stad, waar de combinatie van een ruime, lichtrijke loft en een functioneel magazijn naast elkaar een unieke kans bieden voor zowel woon- als werkruimte. Dankzij de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen is dit pand perfect voor iedereen die de dynamiek van de stad wil combineren met de efficiëntie van een werkplek op locatie.

Indeling:
-1steV: De loft begint met een inkomhal (21m²) met lift. Op de 1ste verdieping vindt u een centrale nachthal (20m²), twee slaapkamers (11-17m²),een hal (15m²) met ingemaakte kasten. De leefruimte (98m²) is open en licht, met parketvloer, aangrenzend aan een slaapkamer (22m²) met dressing (7m²) en en-suite badkamer (30m²) inclusief toilet, ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche, en wasmachineaansluiting. De keuken (46m²) is voorzien van ingemaakte kasten, eiland, wasbak, kookplaat, dampkap, en oven. Er is een vierde slaapkamer (26m²), apart toilet en een royaal terras (38 m²).

Direct aangrenzend biedt het gebouw een ruim magazijn met een oppervlakte van circa 560 m², ideaal voor zowel opslag als diverse bedrijfsactiviteiten. Deze ruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor kleine tot middelgrote ondernemingen of als atelier/praktijkruimte.

Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige pand, waar wonen en werken naadloos samenvloeien. Neem contact op voor meer informatie of een rondleiding. Zet de stap naar een inspirerende toekomst met dit bijzondere eigendom.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
677 m2
Bewoonbare oppervlakte
370 m2
Referentie
VQZ6KWTYF38G
EPC Waarde
1101 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20221121-0002727149-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 May 2024
€525.000 / ERA Wonen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com