immo Kaart

Steenbeekhof 3, 9100 Sint-Niklaas

Appartement Te Koop in Sint-Niklaas
88 m² wonen
154 m² perceel

Steenbeekhof 3 - 9100 Sint-Niklaas - Ben je op zoek naar een modern appartement met 3 slaapkamers en garage? Lees dan zeker verder!

Ontdek uw droomwoning of een ideale investeringskans in het hart van Sint-Niklaas! Dit moderne appartement in Steenbeek Hof biedt een centrale ligging die het dagelijks leven vergemakkelijkt en staat garant voor een aantrekkelijk rendement voor investeerders. Gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, is dit de perfecte uitvalsbasis voor zowel jonge gezinnen als professionals. De elektriciteit is volledig conform de huidige normen, wat zorgt voor zowel veiligheid als een zorgeloze toekomst. Daarnaast is er een ondergrondse garage beschikbaar, wat in een stadsomgeving een onmisbare luxe is.

Indeling:
- Kelder: een privégarage perfect voor uw voertuig of extra opslagruimte. Deze dient mee aangekocht te worden aan 25 000 euro.
-1steV: via de hal komt u in een ruime en lichte woonkamer (39m²), ideaal voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten. Aangrenzend vindt u de keuken met directe toegang tot een praktische berging (3m²), ideaal voor extra opbergruimte. Verder beschikt het appartement over een moderne badkamer (5m²) met alle nodige voorzieningen, een apart toilet voor extra comfort, en drie goed bemeten slaapkamers (12m²-11m² en 7m²) die veelzijdig te gebruiken zijn, afhankelijk van uw behoeften. Het balkon van (7m²) biedt een heerlijke buitenruimte om van de frisse lucht te genieten.

Dit prachtige appartement in Steenbeek Hof is de perfecte kans om stijlvol en comfortabel wonen te combineren met het gemak van stadsleven. Mis deze unieke kans niet en maak van dit appartement uw nieuwe thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 927
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Grond oppervlakte
154 m2
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
GSF0ZY4AS88Z
EPC Waarde
68 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
46021-G-2015_216/EP15712/L009/D01/SD016
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 May 2024
€275.000 / ERA Wonen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com