Kaart

Avenue Orban 236

1150 Sint-Pieters-Woluwe Appartement Te Koop
60 m² wonen
1 slaapkamers

Gelegen in het hart van Stokkel, op slechts enkele meters van het bruisende Dumonplein, vindt u dit prachtige appartement dat klaar is voor renovatie. Dit charmante appartement, gelegen op de begane grond van een pittoresk flatgebouw, heeft een woonoppervlakte van 60m2, compleet met een adembenemende privétuin van 140m2 met noordwestelijke oriëntatie.

Het flatgebouw zelf ondergaat momenteel energiebesparende renovaties, maar laat u dat niet afschrikken. Met de lage kosten van gemeenschappelijk eigendom, wordt het appartement alleen maar waardevoller.

Binnen in het appartement vindt u een open woon- en eetkamer van 22m2, gezellig gemaakt door de aanwezigheid van een open haard. De keuken, die 8m2 groot is, biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen. Er is één grote slaapkamer van 13m2, een doucheruimte met toilet van 3m2 en een garderobe van 3m2.

Buiten in de tuin kunt u genieten van de frisse lucht op uw eigen terras van 6m2. Het appartement heeft ook kelders van 4m2 en 3m2 voor extra opslag. Enkele extra functies van de woning zijn dubbele beglazing, isolatie op de achtergevel en het kelderplafond, en een versterkte deur voor uw gemoedsrust.

Dit appartement is ideaal voor iedereen die graag hun eigen stempel op hun huis drukt en op zoek is naar een woning met potentieel. Alle beschikbare documenten kunnen worden geraadpleegd op onze website. Mis deze kans niet om dit verborgen juweeltje in Stokkel te bemachtigen.

* * *

Avenue Orban 236 - 1150 Sint-Pieters-Woluwe - *** OPTIE *** STOKKEL: Schitterend appartement om te renoveren, met een woonoppervlakte van 60m2 en een tuin van 140m2, op de begane grond van een klein flatgebouw dat momenteel energetische renovaties ondergaat, ideaal gelegen op slechts een paar meter van het Dumonplein. Het appartement bestaat uit een woon/eetkamer met open haard (22m2), een keuken (8m2), een grote slaapkamer (13m2), een doucheruimte met toilet (3m2) en een garderobe (3m2). Aan de achterzijde een prachtige privé noord-west georiënteerde tuin van 140m2 met terras (6m2). Kelders (4 & 3m2). Dubbele beglazing, isolatie op de achtergevel en kelderplafond, versterkte deur, ... Charmant appartement in een kleine mede-eigendom met lage lasten in het hart van Stokkel. Alle beschikbare documenten kunnen worden geraadpleegd op onze website !!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1952
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
JHQBM1F4FA2Z
Makelaar Code
5927699
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€295.000 / New Immo Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com