Kaart

Lenneke Marelaan 38-22

1932 Sint-Stevens-Woluwe Appartement Te Koop
89 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar je eerste appartement of een geweldige investeringskans? Dit fantastische appartement ligt op de tweede verdieping in het sfeervolle Sint-Stevens-Woluwe, perfect gepositioneerd tussen Kraainem en Sint-Lambrechts-Woluwe.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 89 vierkante meter volgens het EPC, biedt dit huis veel ruimte om van te genieten. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal, compleet met een laminaatvloer. Daarnaast bevat dit appartement een volledig geïnstalleerde keuken, uitgerust met een kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser.

De woonkamer is een bijzonder aantrekkelijke ruimte, met veel natuurlijk licht en toegang tot een ruim terras dat een rustgevend uitzicht op het groen biedt. Er zijn twee slaapkamers, beide met laminaatvloeren, samen met een toilet, badkamer met bad en wastafel en aansluitingen voor een wasmachine. Bovendien bevindt zich een aparte kelder in het gebouw.

Deze woning biedt een fantastische locatie dicht bij de luchthaven Zaventem, UCL, Kraainem, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sterrebeek. Je zult ook nooit ver hoeven te reizen voor al je behoeften, want er zijn tal van winkels, scholen en supermarkten op korte afstand.

Er is geen verplichting tot renovatie gezien de EPC-score al een B bedraagt. Echter, er is wel een verplichte aankoop van een aparte garagebox onder het gebouw voor 25.000 euro. Bezoeken kunnen gepland worden op afspraak. Mis deze kans niet!

* * *

Lenneke Marelaan 38-22 - 1932 Sint-Stevens-Woluwe - Fantastisch appartement met 2 slaapkamers op het tweede verdiep in Sint-Stevens-Woluwe te koop. Praktische ligging tussen Kraainem en Sint-Lambrechts-Woluwe op korte afstand van alle faciliteiten. Perfect als eerste appartement of investering. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 89m² (volgens het EPC). Indeling tweede verdiep: Inkomhal met laminaatvloer (3,5m²), geïnstalleerde keuken (8m²) met kookplaat, dampkap, oven en vaatwasser. Mooie living (25,5m²) met veel lichtinval en schuifruim. Toegang ruim terras (10m²) met zich op groen via keuken en living mogelijk. Nachthal met ingebouwde kasten (3,5m²), apart toilet (2m²), badkamer met bad/wastafel (4,5m²) en aansluitingen voor wasmachine. Slaapkamer 1 (16m²) met laminaatvloer, slaapkamer 2 (10m²). Er is eveneens een aparte kelder (5m²) aanwezig. Individuele tellers voor water en elektriciteit. Gemeenschappelijke gasketel. Topligging nabij luchthaven Zaventem, UCL, Kraainem, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sterrebeek. Op korte afstand van winkels, scholen, supermarkten. Kortom een niet te missen opportuniteit. Geen renovatieverplichting (EPC SCORE reeds B). Verplichte aankoop aparte garagebox onder gebouw voor 25.000 euro. Bezoeken op afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.011
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
1ARD1B1GUVQR
Makelaar Code
356255
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240311-0003171931-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€265.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com