Home Appartement 3800 Sint-Truiden
Plankstraat 3-201
Kaart

Plankstraat 3-201

3800 Sint-Truiden Appartement
100 m² wonen
2 slaapkamers
€295.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Plankstraat 3-201 - 3800 Sint-Truiden - In het bruisende stadscentrum van Sint-truiden, in de gezellige Plankstraat ter hoogte van het nummer 3, wacht deze exclusieve duplex op een nieuwe eigenaar.

Het pand ligt op de tweede verdieping van residentie “In de Rode Engel”. Dit kleinschalig appartementsgebouw is voorzien van een lift en een fietsenberging. Het appartement heeft een EPC-score van 169 kWh/m2 jaar, wat naar huidige normen zeer goed is.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van om en bij de 100m² kan je deze duplex gerust ruim noemen.

Door de vele raampartijen wordt de leefruimte door natuurlijk daglicht overladen. Aan de gebruikte materialen, kan je duidelijk afleiden dat het hier over een hoogwaardig afgewerkt appartement gaat. De volledige benedenverdieping werd betegeld met travertin. De leefruimte wordt van de inkomhal gescheiden door een glazen deur. Hierdoor geniet je ook van daglicht in de inkomhal. De venstertabletten zijn uit jura marmer vervaardigd en het buitenschrijnwerk is uit aluminium met dubbele beglazing. Er is airconditioning voorzien in de leefruimte en in de master bedroom.

De keuken is altijd zeer goed onderhouden en is bijgevolg nog als nieuw. Wat vooral opvalt is de hoeveelheid bergruimte. De toestellen zijn van het Italiaanse merk Zanussi.

Schoonheid zit hem in de details, en over de details werd nagedacht. Bijvoorbeeld: de ingewerkte kast in de inkomhal, of de toog die keuken van leefruimte scheidt en voorzien is van kastruimte aan de voorzijde.

Via de stijlvolle eiken trap kan je de bovenverdieping betreden. Op dezeverdieping bevinden zich de twee slaapkamers, de badkamer, een berging en apart toilet. Zo goed als de hele verdieping werd bekleed met een fineerhouten parketvloer, in de badkamer en in het toilet is een onderhoudsvriendelijke tegelvloer voorzien.

De badkamer is uitgerust met een groot ligbad, een netjes ingewerkte douchecabine en een lavabomeubel met meer dan voldoende bergruimte. Het veluxraam zorgt ervoor dat je de ruimte goed kan ventileren.

Ook op de bovenverdieping is er een apart toilet. Daarnaast is er nog de bergruimte, die ook dienst als wasplaats. En natuurlijk de twee slaapkamers. Beiden zijn voorzien van een veluxraam.

Het ruime terras, dat zich aansluitend aan de keuken en leefruimte bevindt, combineert een aangenaam buitengevoel met de voordelen van privacy doordat het ingesloten ligt. Vanop het terras heb je zicht op de vernieuwde Groenmarkt met de gekende fonteinen. Aan het terras is bovendien ook nog een handige buitenberging.

Zie jij het helemaal zitten om ruim te wonen in het midden van het stadscentrum? Wil je dit pareltje graag eens komen bewonderen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je maar al te graag verder met al je vragen en een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Kadastraal Inkomen
€ 898
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2005
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
0HN74DNCE54E
Makelaar Code
3509
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221022-0002703864-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Nov 2022
€295.000 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com