Kaart

Prins albertlaan 19

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
171 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen op Prins Albertlaan 19, vindt u deze te renoveren triplex in een centraal gelegen gebied met gemakkelijke toegang tot alle benodigde faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer en scholen. De uitstekende connectiviteit met diverse belangrijke wegen maakt de locatie nog aantrekkelijker.

Deze woning stamt uit het begin van de 20ste eeuw maar heeft in de loop der jaren diverse updates ondergaan. Een van de meest opmerkelijke renovaties was het dak dat is vernieuwd en voorzien van isolatie, wat het huis een gunstige energieprestatiescore van 135 kWh/(m²jaar) oplevert. Bovendien is de elektrische installatie in dit huis volledig in overeenstemming met de AREI-normen tot 2044.

Op de eerste verdieping van deze triplex verblijft u in een ruime, lichte woonruimte, verdeeld in een zit- en eethoek die naadloos samenvloeit met een volledig ingerichte keuken met kookeiland. Deze verdieping beschikt ook over een handige wasplaats. Op de tweede verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en de badkamer. De derde verdieping, bereikbaar via een vaste trap, herbergt de masterbedroom.

Een belangrijk hoogtepunt van dit appartement is het ruime terras waar u kunt ontspannen en genieten met vrienden of familie. Dit appartement biedt ook een investeringsopportuniteit, gezien het sinds 2021 verhuurd wordt voor €800 per maand.

Interesse? Neem direct contact op met ons op 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be. Houd er rekening mee dat de vermelde oppervlaktes indicatief zijn, De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de nauwkeurigheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Prins albertlaan 19 - 3800 Sint-Truiden - Op de Prins Albertlaan ter hoogte van nummer 19 vinden we deze op te frissen triplex terug. Gezien de centrale locatie liggen alle nodige faciliteiten hier binnen handbereik. Denk maar aan winkels, het openbaar vervoer, scholen, ... Tevens hebben we hier een zeer goede aansluiting met verschillende verbindingswegen.
Deze woonst werd oorspronkelijk gebouwd in het begin van de 20ste eeuw maar onderging doorheen de jaren al een aantal vernieuwingen.
Zo werd bijvoorbeeld het dak gerenoveerd en voorzien van de nodige isolatie wat resulteert in een mooie energiescore van 135kWh/(m²jaar).
Grote troef is dat de keuring van de elektrische installatie hier ook conform het AREI is en dit tot 2044!
De eerste verdieping bestaat hier uit een lichtrijke leefruimte verdeeld onder een zit- en eethoek met aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken met eiland.
Verder kan men op dit verdiep nog een wasplaats terugvinden.
Op de tweede verdieping kan men hier twee ruime slaapkamers en de badkamer terugvinden.
Via een vaste trap bereikt men de derde verdieping. Hier kan men de masterbedroom terugvinden.
Grote troef van het appartement is het ruime terras. Hier kan men heerlijk genieten met vrienden of familie.
Dit appartement wordt hier sinds 2021 verhuurd aan €800/maand.
Hebben wij uw interesse kunnen wekkenl? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
171 m2
Referentie
VB5TWCURRV99
Makelaar Code
886
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€219.000 / De Woonmakers
01 Mar 2024
€239.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com