Kaart

Stationsstraat 10

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
111.29 m² wonen
117.29 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek dit smaakvol ingerichte en instapklare appartement op de Stationsstraat, handig geplaatst op onze eigen website (www.empresaconsult.be) met een volledige 360°-bezichtiging.

Dit appartement geniet van een toplocatie, dichtbij het treinstation, diverse winkels, scholen en horeca.

Gelegen op de derde verdieping, is het appartement zowel bereikbaar via de trappenhal als de lift. Direct bij binnenkomst leidt de inkomhal u naar de woonkamer of keuken. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en zithoek.

Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen in de keuken en alle andere kamers. De keuken is volledig uitgerust met een keramische kookplaat, koelkast, diepvriezer, spoelbak en oven.

De centrale hal leidt verder naar een apart toilet, een handige berging, drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met twee wastafels en een ligbad. Het terras aan de achterzijde van het appartement is gericht op het zuidwesten, ideaal om te genieten van de middag- en avondzon.

Extra opbergruimte bevindt zich op de kelderverdieping.

Recent zijn er gloednieuwe ramen geplaatst, is de elektriciteit conform gekeurd en is er een individuele waterontharder voorzien.

De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen € 210, inclusief onderhoud van de gemeenschap, lift, blokpolis en verwarming van het appartement. De jaarlijkse afrekening van de verwarmingskosten wordt gedaan via calorimeters.

Gezien de toplocatie, het comfort en de moderne voorzieningen, is dit appartement een ideale keus voor iedereen die op zoek is naar een thuis in de stad.

* * *

Stationsstraat 10 - 3800 Sint-Truiden - + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar dit appartement doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

Op de Stationsstraat vinden we dit smaakvol ingericht en instapklaar appartement terug.
Vlakbij het treinstation, verschillende winkels, scholen en horeca mogen we hier zeker en vast spreken van een topligging!

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en bereikbaar via de trappenhal of de lift.
Via de inkomhal komen we terecht in de keuken of de woonkamer. Deze is meer dan ruim genoeg om zowel een eethoek als zithoek in te voorzien.
De keuken is net zoals de andere kamers voorzien van grote ramen, waardoor er een grote hoeveelheid aan daglicht binnenkomt. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, koelkast, diepvries, spoelbak en oven.
De hal geeft ons toegang tot het apart toilet, de handige berging, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van 2 lavabo’s en een ligbad.
Het terras aan de achterkant van het appartement is zuid-west georiënteerd.

In de kelderverdieping vinden we een handige bergruimte terug.

Er werden recent volledige nieuwe ramen geplaatst, de elektriciteit is conform gekeurd en er werd een individuele waterontharder voorzien.

Gemeenschappelijke kosten: € 210/maand incl onderhoud gemeenschap, lift, blokpolis en verwarming van het appartement.
De afrekening van de verwarmingskosten wordt jaarlijks gedaan via calorimeters.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
117.29 m2
Bewoonbare oppervlakte
111.29 m2
Referentie
CUJ79E4L7HL8
Makelaar Code
2604
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€269.000 / Empresa Consult
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com