Kaart

Schurhoven 48B

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
161 m² wonen
156 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen in de charmante wijk Schurhoven in Sint-Truiden, op slechts een steenworp afstand van het levendige stadscentrum, bieden wij deze aantrekkelijke gezinswoning aan op het adres 48B. Deze woning profiteert van zijn uitstekende ligging, met alle voorzieningen binnen loopafstand - winkels, scholen, restaurants en supermarkten, om er maar een paar te noemen. Daarnaast zijn het openbaar vervoer en belangrijke verkeersaders naar Hasselt, Tienen en Gingelom zeer dichtbij.

Deze woning is midden 20ste eeuw gebouwd en in 2016 grotendeels gerenoveerd, iets waarvan u als nieuwe eigenaar zeker zult profiteren. Bij binnenkomst worden we begroet door een inkomhal, die ook een gastentoilet en een wasplaats herbergt. Vanuit hier wordt direct toegang geboden tot de gezellige leefruimte. De volledig uitgeruste keuken biedt ruime opbergkasten en alle benodigde apparatuur.

Via de trap komen we op de nachtverdieping, met twee slaapkamers en een badkamer, plus nog een kleine kamer. De ruime zolder, te bereiken via een vaste trap, heeft nog een grote kamer met eigen toilet.

Een extra pluspunt van dit huis is de parkeergelegenheid achteraan het perceel.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 011/98.88.98 of per e-mail op info@dewoonmakers.be.

Let op, de aangegeven oppervlaktes zijn slechts indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Schurhoven 48B - 3800 Sint-Truiden - Vlakbij het gezellige stadscentrum van Sint-Truiden kunnen we deze charmante gezinswoning terugvinden in Schurhoven ter hoogte van nummer 48B. Grote troef van deze woning is ongetwijfeld de ligging! Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand (winkels, scholen, restaurants, supermarkt, enz).
Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.
Het geheel werd opgetrokken midden 20ste eeuw maar werd in 2016 grotendeels gerenoveerd. Daar pluk jij als nieuwe eigenaar ongetwijfeld de vruchten van.
We betreden de woning via de inkomhal welke reeds een gastentoilet en een wasplaats herbergt. De inkomhal geeft ons ook direct toegang tot de gezellige leefruimte.
De volledig geïnstalleerde keuken is uitgerust met voldoende opbergkasten en de nodige toestellen.
Via de trap bereiken we de nachtal. Deze leidt ons naar de twee slaapkamers en de badkamer.
Verder kan men op dit verdiep nog een kleine kamer terugvinden.
Via een vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Hier kan men nog een zeer ruime kamer met eigen toilet terugvinden.
Grote troef van deze woning is dat er achteraan het perceel parkeergelegenheid voorzien is.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Neem dan snel contact op met ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
156 m2
Bewoonbare oppervlakte
161 m2
Referentie
V-H67SFM1PMD
Makelaar Code
894
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€299.000 / De Woonmakers
04 Mar 2024
€313.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com