Home Te Koop Appartement 3800 Sint-Truiden
Kazernestraat 10-302
Kaart

Kazernestraat 10-302

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
75 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

In het bruisende hart van Sint-Truiden bevindt zich dit lichte, stijlvolle tweeslaapkamer appartement, ook wel bekend als Residentie "Paola". Op een handige loopafstand van het station biedt deze woning de perfecte samensmelting van stedelijk gemak en een comfortabele leefomgeving.

Bij binnenkomst leidt een uitnodigende gang je naar de ruime woonkamer en geeft je een glimp van de moderne keuken, compleet met alle nodige voorzieningen en een gezellig klein terras. Vanuit de keuken loop je moeiteloos de woonkamer binnen, die een knusse sfeer biedt.

Verderop in de woonkamer bevinden zich de praktische badkamer, een nuttige bergingsruimte en twee comfortabele slaapkamers. Het achterterras, toegankelijk via de grootste slaapkamer, is de perfecte plek om te genieten van de zonneschijn en het uitzicht op de imposante Sint-Maartenkerk.

Bijkomend profiteert dit appartement van een eigen kelderberging, en er is de mogelijkheid tot het aanschaffen van een ondergrondse garage. De ideale ligging in combinatie met comfort, functionaliteit en stijl, maakt dit appartement absoluut de moeite waard voor wie op zoek is naar het gemak van het stadsleven. Laat deze unieke kans om te wonen in het hart van Sint-Truiden niet aan je voorbijgaan. Neem vandaag nog contact met ons op via 011/74.30.60 voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Kazernestraat 10-302 - 3800 Sint-Truiden - APPARTEMENT RESIDENTIE "PAOLA" MET 2 SLPKS NABIJ HET CENTRUM

Het appartement bevindt zich in het bruisende centrum van Sint-Truiden, op slechts loopafstand van het station. Gelegen op de derde verdieping, biedt dit lichte appartement een perfecte balans tussen stedelijk leven en comfortabele woonsfeer.

Bij binnenkomt word je verwelkomd door een gang die een glimp biedt van de ruime living en toegang verschaft via de keuken. De moderne keuken, voorzien van alle gemakken, inclusief een klein terras.
Vanuit de keuken kom je moeiteloos in de gezellige living.

Via de living bereik je de praktische badkamer, een handige berging en twee comfortabele slaapkamers. Via de grote slaapkamer heb je toegang tot het achterterras waar je kan genieten van de zon en een uitzicht op de imposante Sint-Maartenkerk.

Het appartement beschikt over een eigen kelderberging en er bestaat de mogelijkheid om een ondergrondse garage bij te kopen.

Dit appartement is niet alleen ideaal gelegen voor wie op zoek is naar het gemak van het stadsleven, maar biedt ook een perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het hart van Sint-Truiden. Neem vandaag nog contact met ons contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Tel. 011/74.30.60

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1975
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
CRVDZSUDNWWE
Makelaar Code
9638
EPC Waarde
265 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20190525-0002163667-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nog niet aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nog niet aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Nog niet aangevraagd
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com