Kaart

Luikerstraat 71

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
380 m² wonen
270 m² perceel
5 slaapkamers

Ontdek deze exclusieve vastgoedparel te koop in Sint-Truiden. Gelegen in de Luikerstraat 71, de meest begeerde winkelstraat van de stad, biedt dit pand een unieke kans voor zowel ondernemers als investeerders.

Het pand bestaat uit drie delen: twee handelsruimtes en een luxueus afgewerkt duplex appartement. De winkelruimtes, met respectievelijk 101 m² en 131 m² vloeroppervlak, zijn momenteel verhuurd aan een kapsalon en een kledingzaak. Deze huidige huurders verzekeren een jaarlijkse huuropbrengst van ongeveer €28.000. Hier is nog ruimte voor groei aangezien het prachtige appartement van ongeveer 150 m² momenteel niet verhuurd is.

Het linkse winkelpand, waar het kapsalon is gevestigd, heeft bovendien nog een handige bergruimte van circa 30 m². Het gebouw is uitgerust met airco units, geplaatst in 2014, die zorgen voor perfecte temperaturen het hele jaar door. Het rechterhandelsgelijkvloers, waar de kledingwinkel is gelegen, beschikt over een vernieuwde hoogrendementsverwarmingsketel op aardgas. Bovendien zijn er achteraan privévertrekken met een praktische keuken en een grote opslagruimte.

Het duplex appartement is recent gerenoveerd en nu volledig instapklaar. Het geniet van tal van luxueuze features zoals nieuwe aluminium ramen met dubbele beglazing, een vernieuwde keuken en badkamer, een stijlvolle gashaard en airco units in de leefruimte en twee grootste slaapkamers. Met vijf mogelijke slaapkamers biedt dit appartement meer dan voldoende ruimte voor een gezin of voor extra huurinkomsten.

Buiten kunnen bewoners genieten van een aangenaam terras van 35 m². Dit terras kan eventueel nog worden uitgebreid naar wens.

Dit is dus een unieke kans om te investeren in een exclusief pand op een toplocatie in Sint-Truiden. Of je nu een ondernemer bent die graag een handelsactiviteit wil starten met woonruimte boven, of een investeerder op zoek naar diversifieerde huurinkomsten - dit pand heeft enorm veel potentieel.

Klinkt dit als het pand waar je al een tijdje naar op zoek bent? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

* * *

Luikerstraat 71 - 3800 Sint-Truiden - Exclusieve eigendom in DE winkelstraat van Sint-Truiden te koopOntdek dit exclusieve pand aan de Luikerstraat 71 in Sint-Truiden, nu beschikbaar voor verkoop!Het betreft een eigendom bestaande uit drie verschillende units. Op het gelijkvloers zijn er twee handelsruimtes van 101 m² en 131 m², met daarboven nog een prachtig afgewerkt duplex appartement van ongeveer 150 m². Beide handelsruimtes zijn momenteel verhuurd en bieden een huuropbrengst van ongeveer € 28.000 per jaar. Het appartement is niet verhuurd, waardoor er nog veel opwaarts potentieel is voor deze huurinkomsten. Het handelsgelijkvloers aan de linker kant (101 m²) is ingericht als kapsalon, met achteraan nog handige bergruimte (+- 30 m²). Deze ruimte wordt verwarmd en gekoeld door airco units geplaatst in 2014. Aan de rechterkant vinden we vandaag een kledingswinkel terug. Hier werd recent de verwarmingsinstallatie nog vernieuwd met een nieuwe hoog rendement verwarmingsketel op aardgas. Achteraan in de privé vertrekken is er nog een handige keuken ter beschikking evenals een grote opslagruimte.Het appartement kan genieten van een aparte inkom en werd gedurende de afgelopen jaren ook vernieuwd. Zo werden er onder andere nieuwe aluminium ramen geplaatst met dubbele beglazing, nieuwe vloer gelegd, de badkamer en keuken werden vernieuwd, er werd een knappe nieuwe gashaard geïnstalleerd en de leefruimte en twee grootste slaapkamers werden voorzien van airco units die tevens kunnen verwarmen. Kortom, het appartement is instap klaar voor zijn volgende bewoner.In totaal beschikt het appartement over maar liefst vijf mogelijke slaapkamers. Op de eerste verdieping, grenzend aan de leefruimte, is er een eerste kamer voorhanden. Deze meet ongeveer 20m², is voorzien van inbouwkasten en doet momenteel dienst als polyvalente ruimte. Deze kan dus perfect gebruikt worden als bureel, hobbykamer of als slaapkamer. Op de tweede verdieping zijn er nog vier kamers beschikbaar, waarvan twee ruime kamers met airco en twee kinderkamers. Via één van deze kinderkamers is er via een luik ook toegang tot de zolder. Het dak van het appartement is trouwens reeds geïsoleerd.Uiteraard beschikt dit appartement ook over een aangename buitenruimte. Momenteel werd er een terras aangelegd van ongeveer 35 m², maar indien gewenst kan dit eenvoudig nog worden uitgebreid.Kortom, we bieden een uniek geheel aan, op een uitstekende locatie. Dit pand is erg geschikt voor zowel de ondernemer die graag een handelsactiviteit wenst op te starten en een woongelegenheid heeft erboven of voor de investeerder die kan genieten van maar liefst drie verschillende huurinkomsten.Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 739.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.833
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
270 m2
Bewoonbare oppervlakte
380 m2
Referentie
QBSMD89FHA4H
Makelaar Code
luikerstraat-71
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240222-0003152545-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€739.000 / Aktimmo Immobiliën
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com