Kaart

Luikerstraat 49-2-1

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
270 m² wonen
2784 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk via een lift, is dit luxe penthouse een verbluffende fusering van ruimte, stijl en comfort. Zodra je de inkomhal binnenstapt, word je begroet door een prominente bergruimte - ideaal voor het organiseren van je was met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Binnen deze charmante woning vind je een uitgestrekte open woonruimte, badend in natuurlijk licht, sfeervol verrijkt door een gezellige gashaard. Grenzend aan de woonkamer schittert een moderne maatwerkkeuken, compleet met een royaal keukeneiland. De master bedroom mag zeker niet onopgemerkt blijven met zijn ensuite badkamer en een privédressing voorzien van op maat gemaakte kasten.

Een discreet verborgen trap achter de tv-wand vervoert je naar de open mezzanine boven de leefruimte, ideaal te gebruiken als kantoor of afgezonderde leeshoek. Een tweede trap in de keuken leidt naar een aparte studio met een bureau, slaapkamer met dressing en een badkamer.

Dit penthouse biedt ook een vaste autostaanplaats, fietsenberging, gemeenschappelijke tuin, een aparte berging en een bijzonder ruim terras.

Wat betreft de afwerking, de eigentijdse maatwerkkeuken is uitgerust met een ingebouwde afzuigkap, een Küppersbush inductiekookplaat, een combi-oven met stoomfunctie, een Quooker kraan, een splinternieuwe vaatwasser, een wijnkoelkast en een dubbele wasbak. De eerste badkamer heeft een "his and hers"-opstelling met een inloopdouche en toilet, terwijl de tweede badkamer voorzien is van een douche, toilet en enkele wasbak. Het hele penthouse geniet van vloerverwarming en beide slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning. Dit luxe appartement vertegenwoordigt een zeldzame kans om te genieten van het beste dat vastgoed te bieden heeft.

* * *

Luikerstraat 49-2-1 - 3800 Sint-Truiden - INDELING Het penthouse bevindt zich op de eerste verdieping en is toegankelijk via een lift. Het luxe appartement is voorzien van een inkomhal met een ruime berging, inclusief aansluitingen voor een wasmachine en droogkast. Onder het charmante dakgebinte bevindt zich een uitgestrekte en lichtrijke open woonruimte met gezellige gashaard, aangrenzend is er de moderne maatwerkkeuken voorzien van een royaal keukeneiland. Verder is er de master bedroom met een ensuite badkamer en een privé-dressing met op maat gemaakte kasten. Een trap in de woonkamer, discreet verborgen achter de tv-wand, leidt naar de open mezzanine die uitkijkt op de leefruimte. Deze ruimte kan uitstekend dienen als kantoorruimte of afzonderlijke leesruimte. De trap in de keuken leidt naar een afzonderlijke studio momenteel ingericht met een bureau, een slaapkamer met dressing en een badkamer. Het penthouse beschikt over een vaste autostaanplaats en een fietsenberging. Daarnaast zijn er een gemeenschappelijke tuin en een aparte berging. Het luxueuze appartement beschikt eveneens over een ruim terras. AFWERKING
De eigentijdse, griploze maatwerkkeuken is uitgerust met een ruim keukeneiland inclusief ingebouwde afzuigkap, een Küppersbush inductiekookplaat, een combi-oven met stoomfunctie, een Quooker kraan, een nieuwe vaatwasmachine, een wijnkoelkast en een dubbele wasbak. In de eerste badkamer is er sprake van een "his and hers" opstelling, wat betekent dat aan beide zijden van de badkamer een enkele wasbak is geplaatst. Daarnaast beschikt deze badkamer over een inloopdouche en een toilet. De tweede badkamer is voorzien van een douche, een toilet en een enkele wasbak. Het volledige penthouse is voorzien van vloerverwarming en beide slaapkamers zijn uitgerust met airconditioning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.467
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
2784 m2
Bewoonbare oppervlakte
270 m2
Referentie
SI6KNA1LEDR0
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€795.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com