Kaart

Brustem-Dorp 92

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
144 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtig onderhouden appartement, gelegen in de charmante dorpskern van Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden, is klaar om je nieuwe thuis te worden. Met een perfecte ligging aan de Brustem-Dorp 92 en op slechts vijf minuten van het centrum van Sint-Truiden, biedt dit appartement een naadloze bereikbaarheid tot alle voorzieningen.

Binnen in dit lichte en ruime appartement, gelegen op de tweede verdieping, wordt je verwelkomd door de inkomhal die leidt naar de lichtovergoten leefruimte. Het is groot genoeg voor een gezellige zit- en eethoek waar je kunt genieten van het uitzicht door de raampartijen met aangrenzend balkon.

De keuken sluit hier perfect bij aan. Verder vind je op deze verdieping een ruime slaapkamer en een mooie badkamer. Een bijkomende ruime slaapkamer met dressing en een apart toilet bevinden zich op de volgende verdieping, bereikbaar via de trap in de woonkamer.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is de bijgeleverde garagebox. Daarnaast beschikt het appartement ook over een extra kelderberging voor al je spullen.

Ben je geïnteresseerd in dit appartement? Neem dan snel contact met ons op via telefoonnummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be. Let op: de vermelde oppervlaktes zijn indicatief en De Woonmakers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de exactheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Brustem-Dorp 92 - 3800 Sint-Truiden - In de leuke dorpskern te Brustem, een deelgemeente van Sint-Truiden vinden we aan de Brustem-Dorp 92 dit instapklaar appartement terug. Het appartement heeft een uitstekende ligging en er is een vlotte bereikbaarheid met alle mogelijke faciliteiten. Het centrum van Sint-Truiden bevindt zich op 5 minuten.
Het appartement is bereikbaar via de trappenhal of de lift.
Het mooie appartement is gelegen op de tweede verdieping en bij het betreden van het appartement valt direct op dat het met de nodige zorg en liefde is onderhouden.
De inkomhal leidt ons naar de lichtrijke leefruimte. Deze is voldoende ruim voor het onderbrengen van een gezellige zit- en eethoek. Dankzij de raampartijen met aansluitend balkon kan je hier genieten van het uitzicht!
Aansluitend treffen we de keuken
Verder kan men op dit verdiep al een eerste ruime slaapkamer en de knappe badkamer terugvinden.
Via de trap in de leefruimte bereikt men het bijkomend verdiep. Hier kan men nog een zeer ruime slaapkamer met dressing terugvinden. Tot slot kan men hier nog een apart toilet treffen.
Grote troef van het appartement is dat het voorzien is van een garagebox.
Bovendien beschikt het appartement eveneens over een kelderberging.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
LJLAGKE4IEK8
Makelaar Code
903
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€269.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com