Kaart

Grote Markt 32-302

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop

* * *

Grote Markt 32-302 - 3800 Sint-Truiden - Welkom op de Grote Markt 32/302 te Sint-Truiden!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3641659/appartement-te-koop-in-3800-sint-truiden +++

Welkom in Sint-Truiden! Graag neem ik jullie mee naar de Grote Markt, midden in het historisch stadscentrum van Sint-Truiden. Op deze uitzonderlijke locatie vinden we op de derde verdieping boven de Fortis Bank een magnifiek appartement terug, waar we U graag de mogelijkheid aanbieden om zéér uitzonderlijk te kunnen wonen midden op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige residentie, genaamd Residentie Belvista. Het appartement is toegankelijk zowel via trap als lift en bevindt zich op de derde verdieping van het gebouw. In totaliteit beschikt het pand over een netto bruikbare vloeroppervlakte van +- 130m2 (bruto 145m2). Recent werd het pand volledig gerenoveerd waarbij voor de inrichting werd gekozen voor een zeer moderne en eigentijdse afwerking. De volledige renovatie (inclusief interieurinrichting en -afwerking werd uitgevoerd door de gerenommeerde firma DENZO. Bij deze renovatie werd uitdrukkelijk rekening gehouden met een uitgebreid oog voor detail en veelvuldig gebruik van kwaliteitsvolle materialen. De meubels maken momenteel geen onderdeel uit van deze verkoop maar kunnen (indien gewenst) bijkomend aangekocht worden.

Een bijkomend pluspunt is de zeer gunstige energiescore, wat bevestigd wordt door het EPC-verslag met energielabel B. Het appartement beschikt ook over een volledig conform elektrisch keuringsverslag. Dit eigendom kan daarom dan ook best omschreven worden als perfect instapklaar. Het pand is bovendien onmiddellijk beschikbaar bij akte.

De artistieke wandpanelen doorheen dit appartement werden gecreëerd door kunstenaar Sander De Klerk (art gallery Sunday Art). Meer informatie over de prijszetting van de verschillende kunstwerken kan U rechtstreeks bij de kunstenaar zelf (https://www.sundayart.be/nl) of bij ons kantoor opvragen.

De indeling van het appartement is als volgt:

We betreden het pand via een centrale inkomhal, die in rechtstreekse verbinding staat met de verschillende vertrekken. Via de hal begeven we ons naar de woonkamer. Deze prachtige ruimte wordt gekenmerkt door een overvloed aan natuurlijke lichtinval door de aanwezigheid van verschillende dakvensters. Binnen deze ruimte is het werkelijk aangenaam vertoeven. In de lounge-zetel kan je volledig tot rust komen aan een sfeervolle open haard. In de woonkamer werd er gekozen voor een prachtige parketvloer.

In de leefruimte zijn er bovendien meerdere kanalen LED-verlichting voorzien, volledig bedienbaar (en dimbaar) via afstandsbediening. De woonkamer beschikt bovendien over een totale oppervlakte van 68m2 .Dit alles midden op de markt in Sint-Truiden!

Vanuit de woon- en eetkamer begeven we ons richting de keuken. De volledig geïnstalleerde keuken werd afgewerkt in een moderne stijl. Doorheen de renovatie werd er bovendien voornamelijk gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Aansluitend aan de keuken vinden we de berging. Deze berging is de ideale locatie voor allerhande technische installaties.

Via de berging begeven we ons richting de badkamer. De badkamer beschikt over een oppervlakte van 18m2 en is voorzien van voldoende kastruimte, een verzonken lavabo met wastafel en inloopdouche in solite surface. De douchewand en douchebak werden voorzien in het materiaal solid surface, een zeer hygiënisch, duurzaam en kwalitatief materiaal.
Hier vinden we bovendien de aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de inkomhal begeven we ons naar de slaapkamers. De masterbedroom met en suite dressing is een ENORM pluspunt binnen dit appartement. Deze slaapkamer beschikt naast de ruime oppervlakte ook nog over een prachtige dressing, waarbij méér dan voldoende kastruimte wordt aangeboden. Als één dressing nog niet genoeg zou zijn, dan zijn er twee zonder twijfel beter. De tweede (kleinere) slaapkamer werd momenteel ingericht als dressing. Centraal hierbij staat een volledige inrichting met gebruik van kwalitatieve maatwerkkasten.

Tot slot beschikt het appartement nog over een afzonderlijke berging (met stopcontacten), gelegen in de kelderverdieping van dit gebouw. Deze kan (indien gewenst - GEEN verplichting) bijkomend aangekocht worden.

Belangrijkste troeven:

- Het appartement bevindt zich op een zeer gegeerde locatie PAL IN het historisch stadscentrum van Sint-Truiden!
- Dit appartement is gelegen op de derde verdieping en geniet van een uitzonderlijk uitzicht op de Grote Markt van Sint-Truiden.
- De elektriciteit is volledig conform! Het EPC label is B!

Belangrijk om te vermelden:

- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- De eigenaar huurt momenteel een parkeerplaats vlakbij de Markt van Sint-Truiden (70 EUR/maand). Dit betreft een afgesloten parking complex, volledig privé toegankelijk met badgesysteem. Dit huurcontract kan eenvoudig overnomen worden (waardoor parkeergelegenheid binnen het stadscentrum van Sint-Truiden gegarandeerd kan worden).

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Bent U op zoek naar een exclusieve eigendom met hoogwaardige afwerkingsgraad, pal in het centrum van Sint-Truiden? Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 414.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1988
Referentie
U4L0L3YN4D19
Makelaar Code
MVGroteMarkt32b302ST
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€414.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com