Kaart

Grote Markt 33-1

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
€1.095.000
Lening simuleren

* * *

Grote Markt 33-1 - 3800 Sint-Truiden - Welkom op de Grote Markt 33 te Sint-Truiden!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3641659/appartement-te-koop-in-3800-sint-truiden +++

Welkom in Sint-Truiden! Graag neem ik jullie mee naar de Grote Markt, midden in het historisch stadscentrum van Sint-Truiden. Op deze uitzonderlijke locatie vinden we een zeer exclusief appartement terug, gelegen op de eerste verdieping boven de Fortis Bank. Dit appartement is toegankelijk via twee aparte ingangen (één privatief met aparte berging en toegangstrap en één via lift). Wanneer men kiest voor een toegang met lift, bevind je je automatisch in het appartement. De lift stopt namelijk midden in het appartement (de hal)!

Belangrijk om te vermelden: Dit appartement werd recent (2018) volledig gerenoveerd en beschikt over een bruikbare oppervlakte van maar liefst 200m2. Ondanks de ligging midden in het stadscentrum van Sint-Truiden beschikt dit eigendom over een volledig privatief dakterras van maar liefst 100m2.

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de centrale ligging. Het appartement beschikt over een zeer goede bereikbaarheid, die zich vertaalt in de nabijheid van diverse warenhuizen, scholen, diverse eet-en drinkgelegenheden en openbaar vervoer. Daarnaast zijn omliggende steden als Tongeren, Hasselt, Borgloon, Landen, Gingelom, Nieuwerkerken, Heers,... vlot bereikbaar vanuit deze locatie, waardoor het pand zeer goed scoort op gebied van woon- en werkverkeer.

Het appartement werd kwalitatief afgewerkt met oog voor detail en beschikt ook nog eens over een gunstige energiescore. Dit volledig instapklaar eigendom is daarnaast onmiddellijk beschikbaar (bij akte).

Indeling:

Het appartement werd stijlvol gerenoveerd in 2018, waarbij enkel gebruik werd gemaakt van hoogwaardige materialen. Luxueus en comfortabel wonen is werkelijk de beste samenvatting om dit pand te beschrijven.

We betreden het pand via één van de afzonderlijke ingangen. Via de trap of lift komen we terecht in de hal en begeven we ons naar de leefruimte. De uitzonderlijk ruime en lichtrijke woonkamer van om en bij de 80m2 is uitgerust met een gezellige gashaard. Vanaf de leefruimte heb je een panoramisch zicht over de volledige Grote Markt als gevolg van de talrijk aanwezige raampartijen. De keuken van maar liefst 26m2 is volledig geïnstalleerd en uitgerust met diverse kwalitatieve toestellen, waaronder een wijnklimaatkast. Niet onbelangrijk is de toegang naar het volledig privatief dakterras van ruim 100m2. Hier is het werkelijk aangenaam en rustig vertoeven. Je zou hier bijna vergeten dat je je midden in het hart van Sint-Truiden bevindt.

Via de nachthal (voorzien van inbouwkasten) heb je toegang tot twee slaapkamers en een badkamer, voorzien van inloopdouche en ligbad. De derde slaapkamer is bereikbaar via een tweede hal, waarnaast we nog een afzonderlijke badkamer met douche kunnen terugvinden.

Bent U op zoek naar een exclusief eigendom met hoogwaardige afwerkingsgraad, pal in het centrum van Sint-Truiden? Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.095.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1988
Referentie
6UF4YI6AZWLH
Makelaar Code
MVGroteMarkt33b1St-truidenC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€1.095.000 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com