Home Te Koop Appartement 3800 Sint-Truiden
Sint-Martenplein 7-302
Kaart

Sint-Martenplein 7-302

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
77 m² wonen

Dit sfeervolle appartement bevindt zich in het historische centrum van Sint-Truiden, aan het bekende Sint-Martenplein in de Stapelstraat. Ondanks de centrale ligging geniet je hier van rust en privacy, met alle nodige voorzieningen op een steenworp afstand.

Het appartement maakt deel uit van "Residentie Palace", een rustige en goed onderhouden residentie op de derde verdieping. Via de lift en een veiligheidsdeur bereik je het appartement. De ruime woonkamer aan de voorzijde biedt door de grote ramen een gevoel van ruimte en een prachtig uitzicht over het hele Sint-Martenplein. De aangrenzende keuken is volledig ingericht en heeft een praktische berging en een zuidgericht terras.

Aan de achterzijde van het appartement zijn er twee ruime slaapkamers, een apart toilet met handwasbak en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Zowel de slaapkamers als de woonkamer hebben parketvloeren, terwijl de overige ruimtes zijn betegeld.

Bij het appartement hoort ook een berging op de begane grond, ideaal voor het stallen van fietsen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een ondergrondse garage bij te kopen in het gebouw, maar dit is geen verplichting.

Ben jij de nieuwe eigenaar van dit prachtige twee-slaapkamer appartement in het centrum van Sint-Truiden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40)

* * *

Sint-Martenplein 7-302 - 3800 Sint-Truiden - In het historische stadscentrum van Sint-Truiden vinden we in het midden van de bekende Stapelstraat het gezellige Sint-Martenplein, hier woon je midden in het stadscentrum zonder in te boeten op vlak van rust en privacy. Het spreekt voor zich dat alle nodige voorzieningen zich hier op enkele meters van je voordeur bevinden.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van “Residentie Palace”, een uiterst rustige en verzorgde residentie. Wanneer je via de lift de derde verdieping bereikt krijg je via de veiligheidsdeur toegang tot het appartement. De ruime leefruimte aan de voorzijde geeft meteen een aangenaam gevoel van ruimte door de raampartijen aan de voorzijde. Deze raampartijen zorgen tevens voor een magnifiek zicht over het volledige Sint-Martenplein. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de ingerichte keuken met praktische bergruimte en het zuid-gerichte terras.

Aan de achterzijde beschik je als nieuwe bewoner over twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet met handwasbakje en de badkamer met ligbad en dubbele lavabo. De beide slaapkamers en de leefruimte werden voorzien van latjesparket, de overige ruimtes zijn voorzien van tegelvloer.

De “kelder”berging die bij het appartement hoort is gelegen op het gelijkvloers, waardoor je hier ook gemakkelijk je fiets(en) kan stallen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om bijkomend een ondergrondse garage aan te kopen in het gebouw, uiteraard is dit geen verplichting.

Word jij de nieuwe eigenaar van dit mooie appartement met 2 slaapkamers midden in het centrum van Sint-Truiden? Aarzel dan niet en contacteer ons. Wij helpen je graag verder met al je vragen en een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Bewoonbare oppervlakte
77 m2
Referentie
BKS7ZEC97G5T
EPC Waarde
293 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221203-0002743675-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€210.000 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com