Kaart

Prins Albertlaan 25

3800 Sint-Truiden Appartement Te Koop
200 m² wonen
92 m² perceel

Prins Albertlaan 25 - 3800 Sint-Truiden - Graag stellen wij jullie dit interessant investeringspand voor aan de Prins Albertlaan 25 in Sint-Truiden. Het investeringspand, bestaande uit 3 éénslaapkamerappartementen en 1 studio, geniet een uiterst gunstige ligging vlakbij het stadscentrum, het stadspark en het station van Sint-Truiden. Op wandelafstand bevindt zich ook de Veemarkt, waar je je wagen de hele dag gratis kan parkeren.

Op dit moment zijn alle 4 eenheden verhuurd, waardoor je als investeerder onmiddellijk een gunstig rendement op je investering mag verwachten. Alle verhuurdossiers zijn zeer compleet: zo werden er altijd uitvoerige plaatsbeschrijvingen opgemaakt, werd de indexatie steeds toegepast en werden alle nodige documenten geregistreerd. Bovendien was er de afgelopen jaren zelden of nooit leegstand in het gebouw.

Het appartement op de begane grond (bus 001) beschikt over een leefruimte met open keuken, een slaapkamer, een badkamer en een ruim terras. Dit is tevens het grootste appartement. Het heeft een EPC-label “E” (score 491 kWh/m²/j), wat betekent dat de renovatieverplichting hier van toepassing is, dit geldt alleen voor dit appartement, op de andere eenheden is er geen renovatieplicht van toepassing.

Het tweede appartement, gelegen op de eerste verdieping (bus 101), heeft een EPC-label “C” (score 293 kWh/m²/j). Op de tweede verdieping bevindt zich het derde éénslaapkamerappartement (bus 201) met een EPC-label “B” (score 178 kWh/m²/j). Deze appartementen zijn vergelijkbaar, volledig uitgerust met een kitchenette, een lichtrijke leefruimte, een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Als laatste eenheid hebben we de studio op de derde verdieping (bus 301), gelegen onder het dak met EPC-label “D” (score 333 kWh/m²/j). Ook deze studio is uitgerust met een keuken en een aparte badkamer. Het slaapgedeelte kan ondergebracht worden in de mezzanine, waardoor de leefruimte van de studio ruimer aanvoelt.

Door de jaren heen werden heel wat verbeterings- en renovatiewerken uitgevoerd door de huidige eigenaars, zo werden onder andere:

- De riolering vernieuwd in 2018;
- De erker aan de buitenzijde geverfd in 2022;
- 2 nieuwe CV-ketels van het merk Vaillant geplaatst in 2017;
- Een aantal ramen vernieuwd in 2014, 2022 en 2023;
- Een nieuwe trap naar de kelder geplaatst in 2023;
- De badkamer vernieuwd in appartement 101 in 2018.

Enkel de meters voor elektriciteit zijn privatief, de rest is gemeenschappelijk.

Bent u op zoek naar een investering met een gunstig rendement? Contacteer ons zeker voor meer informatie en een bezichtiging! tel. 011 69 76 40 of verkoop@rtvastgoed.be.

Voor meer informatie over de vergunde toestand van het gebouw, kan u steeds contact opnemen met RT Vastgoed.
Alle EPC's en andere nuttige documenten kunnen gedownload worden via de downloads op onze website www.rtvastgoed.be

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
92 m2
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
9V0BUTZNZAU3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€335.000 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com