Home Te Koop Appartement 3806 Sint-Truiden
Oudestationsstraat 10
Kaart

Oudestationsstraat 10

3806 Sint-Truiden Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit instapklare gebouw, dat bestaat uit twee unieke eenheden, elk met hun eigen huisnummer. Het gebouw combineert flexibiliteit en comfort met een ruimte die zich perfect leent als handelsruimte of studio op het gelijkvloers. Deze unit bevat een aparte toegang, een mooi ingerichte keuken uitgerust met moderne apparatuur, een badkamer met toilet, douche en lavabomeubel, en een groot terras. De ruimte biedt tevens toegang tot een grote kelder waar de verwarmingsinstallatie zich bevindt.

Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtig duplex appartement. Hier geniet je van een grote leefruimte, volledig uitgeruste keuken, ruime opbergruimte en een groot terras. Breng je graag tijd door in de buitenlucht? Dan is het terras de ideale plek om te ontspannen. Verhuis naar de tweede verdieping en ontdek drie comfortabele slaapkamers en een ruime badkamer.

Het gebouw is voorzien van individuele elektrische installaties, verwarming via calorie meters en een waterverdelingssysteem. De verwarming is gebaseerd op een aardgas condensatieketel gecombineerd met vloerverwarming en sierradiatoren, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat gedurende heel het jaar. Bovendien zijn de toiletten, wasmachines en buitenkraan aangesloten op een regenwaterput, wat bijdraagt aan een duurzaam waterverbruik.

Zowel de studio als het duplexappartement zijn uitgerust met airconditioning voor extra comfort tijdens de warmere maanden. Dit gebouw heeft het grote voordeel dat er geen basisakte nodig is voor een enkele eigenaar, waardoor het een eenvoudige en naadloze overdrachtservaring biedt. Ontdek dit unieke pand vandaag nog en maak van deze droomruimte je nieuwe thuis of investeer in een veelbelovend vastgoedproject.

* * *

Oudestationsstraat 10 - 3806 Sint-Truiden - Gebouw met 2 entiteiten (studio en duplexappartement) Instapklaar gebouw bestaande uit 2 entiteiten met elk hun huisnummer. Het gelijkvloers omvat: aparte inkom, handelsruimte of studio, ingerichte keuken met toestellen, badkamer met toilet, douche en lavabomeubel en groot terras. Tevens heeft dit gedeelte toegang tot grote kelder waar ook de verwarming installatie staat. De verdieping omvat een duplex appartement met grote leefruimte, ingerichte keuken, grote berging en groot terras. De 2de verdieping herbergt 3 slaapkamers en grote badkamer. De elektrische installatie is individueel, verwarming via calorie meters en water wordt verdeeld. De verwarming is op aardgas condensatieketel met vloerverwarming en sierradiatoren. op de regenwaterput zijn de toiletten, wasmachines en buitenkraan aangesloten. Beiden hebben tevens een airco. Geen basisakte nodig voor 1 eigenaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3SWQOOMHSJX2
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com