Kaart

Esdoornlaan 4-1L

2940 Stabroek Appartement Te Koop
84 m² wonen
2 slaapkamers

Dit ruim en energiezuinig appartement, gelegen in een rustige woonwijk van Stabroek, geniet van een centrale ligging met alle voorzieningen in de directe nabijheid. Invalswegen, scholen, winkels en het openbaar vervoer zijn allemaal vlot bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig, kwalitatief en goed onderhouden gebouw, en er is geen lift aanwezig.

Bij binnenkomst worden dag- en nachtgedeelte gescheiden door een centrale inkomhal. De voorkant van het appartement biedt een gezellige leefruimte met een open keuken en aangrenzend overdekt terras. Daarnaast treffen we een praktische berging aan naast de keuken. De hal leidt u verder naar de badkamer met bad/douche combinatie, een gastentoilet en twee slaapkamers. Een extra bergruimte zorgt voor nog meer opbergmogelijkheden.

Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich de garagebox, die inbegrepen is in de vraagprijs. Zowel het gebouw als het appartement zelf zijn structureel in uitstekende staat. Er is een conforme elektrische installatie en er staan geen grote werken op de planning.

Dit appartement is ideaal als investering ter verhuur of als eigen woonst in een ideale omgeving. Momenteel is het pand verhuurd. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neemt u contact op met NEON VASTGOED.

* * *

Esdoornlaan 4-1L - 2940 Stabroek - Dit ruime energiezuinige appartement is erg centraal gelegen in een rustige woonwijk in Stabroek. Winkels, scholen, invalswegen en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de nabije omgeving.
Dit appartement bevindt zich op het eerste verdieping in een kleinschalig, degelijk en goed onderhouden gebouw zonder lift.
Centraal bevindt zich de inkomhal die het dag-van het nachtgedeelte scheidt en kent een ideale indeling met vooraan de leefruimte met open keuken en het toffe overdekte terras.
Verder een praktische berging die we terugvinden naast de keuken. Via de hal hebben hebben we toegang tot de badkamer, voorzien van bad/douche combinatie, het gastentoilet en de twee slaapkamers. Verder nog een praktische tweede bergplaats.
Achteraan het gebouw bevindt zich de garagebox, mee inbegrepen in de prijs.
Structureel zijn zowel het gebouw als dit appartement in topconditie met een conforme elektrische installatie en geen grote uit te voeren werken.
Zowel geschikt als ideale investering voor verhuur of voor eigen bewoning in een ideale omgeving ! Momenteel is dit pand verhuurd.

Contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
0I11NOQHF-1Y
Makelaar Code
161b8ad0-04ca-46fa-b3ca-3e0e48
EPC Waarde
117 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240223-0003151798-RES-1
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€229.000 / Neon vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com