immo Kaart

, 8840 Staden

Appartement Te Koop in Staden
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Prachtige penthouse met groot zuidgericht terras, voorzien van alle modern comfort in een groene omgeving In een groene omgeving en op wandelafstand van het centrum van Staden, bevindt zich dit kleinschalig nieuwbouwproject met detail voor hedendaagse architectuur en voorzien van alle modern comfort. De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen, waardoor u kan genieten van zeer veel lichtinval en zicht op het groen!

Op de bovenste verdieping van deze residentie bevinden zich 2 prachtige appartementen met grote terrassen. Deze appartementen bestaan uit een lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken, bergruimte, 2 ruime slaapkamers (waarvan 1 met dressing), badkamer en toilet. Wat deze penthouses uitzonderlijk maakt, is hun groot zongericht terras van maar liefst 25m² of 46m² van waar u kan genieten van het prachtige zicht!

Er is tevens mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats!
De residentie beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Extra troef : Kapelleriehof komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% op alle facturen tot eind 2022, meer info te verkrijgen op kantoor!! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende uitleg over dit unieke project : 051/545969!

Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Referentie
1865720210420111341
Makelaar Code
KS36201APP
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com