immo Kaart

Krommestraat 5-7 B-9550 Steenhuize-Wijnhuize

Appartement Te Koop in Steenhuize-Wijnhuize
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Krommestraat 5-7 - 9550 Steenhuize-Wijnhuize - “Shiba” residentie is een nieuwbouwproject van VP-Projects.Deze residentie bestaat uit 4 nieuwbouwappartementen. Deze appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen.

Deze appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot erg ruime, comfortabele appartementen met een stijlvolle architectuur.

Alle 4 de appartementen genieten van zuid-oost gerichte terrassen en/of tuin. Er is gekozen om de nadruk te leggen op licht en ruimte.

De residentie bevindt zich te steenhuize-wijnhuize. Steenhuize-wijnhuize ligt te midden in de denderstreek, is vlot bereikbaar en heeft een prachtige groene omgeving. De ideale uitvalbasis om tot rust te komen.Overigens in een mum van tijd bereik je met de wagen volgende steden: Zottegem, Ninove, Geraardsbergen, Brakel, Aalst en Gent.

De prijs van de appartementen is een prijs ALL-in (excl. Btw, rechten en bijhorende kosten) . U krijgt voor deze prijs een kwalitatief afgewerkt appartement met1 autostaanplaats, fietsenstalling en zonnepanelen.

*Aankopen aan verlaagd 6% btw mogelijk indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet.

Voor meer info…check onze website www.vp-projects.be. Of benieuwd naar een bezoek ter plekke? Maak dan een afspraak via info@vp-projects.be of bel 0456 344 871

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6950420210412173835
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com