Kaart

Mulslaan 69

1820 Steenokkerzeel Appartement
162 m² wonen
3 slaapkamers
€425.000

Ontdek dit buitengewoon ruime en luxueuze appartement nabij het centrum van Steenokkerzeel. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 162 vierkante meter, biedt deze woning voldoende plaats voor je hele gezin. De woning baadt in het licht dankzij de grote ramen in de leefruimte en open keuken. Deze keuken is uitgerust met moderne apparatuur en afgewerkt met kwalitatieve materialen, net als de twee aanwezige badkamers. Daarnaast vind je in dit appartement nog drie slaapkamers, een apart toilet en twee bergruimtes.

Een absoluut pluspunt zijn ongetwijfeld de twee terrassen waar je, zeker aan de achterzijde, geniet van een prachtig weids uitzicht over de achterliggende weilanden. Perfect om tot rust te komen na een drukke werkdag!

Het appartement bevindt zich op een gunstige locatie. Verschillende supermarkten liggen vlakbij en elke zondag kan je naar de gezellige zondagsmarkt op wandelafstand. Daarnaast vind je horeca en recreatiemogelijkheden in de directe omgeving. Het openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar en de nabijheid van autosnelwegen maakt dat je vlot in andere steden bent.

Bij de aankoop van dit appartement krijg je één parkeerplaats en een privéberging inbegrepen. Er is ook de mogelijkheid om een extra parkeerplaats te kopen voor 20.000 euro. De woning heeft bovendien een gunstige EPC-waarde van 84 kWh/m², een conforme elektriciteitsinstallatie en ligt niet in een overstromingsgevoelig gebied. Stedenbouwkundige info is in aanvraag.

Ontdek de indeling: een living van 35 vierkante meter, een keuken van 12 vierkante meter, drie slaapkamers van respectievelijk 12, 16 en 13 vierkante meter en twee badkamers van elk 7 en 5 vierkante meter. Verder is er nog een praktische berging van 4 vierkante meter. Kom deze parel snel ontdekken!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Mulslaan 69 - 1820 Steenokkerzeel - Dit zeer ruim en luxueus appartement met 2 terrassen bevindt zich nabij het centrum van Steenokkerzeel. Het pand is buitengewoon ruim en biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 162m². Het beschikt over een lichtrijke leefruimte, open keuken met berging, apart toilet, technische berging, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hypermoderne keuken en de 2 badkamers werden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Vanop het terras heeft u een uitgestrekt zicht over de achtergelegen weides. Het appartement is bovendien gunstig gelegen nabij verschillende supermarkten. De zondagsmarkt bevindt zich op wandelafstand. In de aankoopprijs zijn 1 parking en 1 privatieve berging inbegrepen. Verder is er nog de mogelijkheid om een extra parking aan te kopen aan € 20.000.

Elektriciteitsinstallatie conform.
Gunstige EPC-waarde: 84 kWh/m².
Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A.
Niet gelegen in een risicozone voor overstromingen.
Openbaar vervoer bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid.
Er is tevens een vlotte verbinding naar de naburige autosnelwegen.
Horeca en recreatiegelegenheden bevinden zich in de directe omgeving.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gelegen in woongebied. Geen voorkooprecht van toepassing.

INDELING:
Living: 35m²
Keuken: 12m²
Slaapkamer 1: 12m²
Slaapkamer 2: 16m²
Slaapkamer 3: 13m²
Badkamer 1: 7m²
Badkamer 2: 5m²
Berging: 4m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
5QDC-DQN-V01
Makelaar Code
26b02905-c566-426e-a23c-342b7f
EPC Waarde
84 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
23081-G-2013_1204/EP05954/A001/D01/SD015
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€425.000 / AEF Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com