Kaart

Regentiestraat 2

9190 Stekene Appartement Te Koop
96 m² wonen
131 m² perceel

Hof Verbeke, een binnenkort te realiseren project, zal 31 nieuwe, comfortabele appartementen huisvesten. Gelegen achter de historische gevel in het centrum van Kemzeke, Stekene, biedt deze unieke locatie een zalige woonervaring. Omgeven door een weelderige groene tuin worden bewoners getrakteerd op prachtige uitzichten vanaf hun ruime terrassen. Daarnaast kunnen ze kiezen uit appartementen met één, twee of zelfs drie slaapkamers.

Bovendien kunnen toekomstige eigenaars profiteren van het verlaagde BTW-tarief van 6%, dus vergeet zeker niet naar de voorwaarden te vragen! Een ander groot pluspunt is dat deze appartementen voldoen aan de BEN-normen met een E-peil van E20, wat betekent dat je de eerste vijf jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen.

De indeling van appartement A0.1 op het gelijkvloers is als volgt: Je wordt verwelkomd in een inkomhal met apart toilet, die leidt naar twee ruime slaapkamers (14-12 m²) met een aangrenzende dressing. De volledig ingerichte badkamer is 6m² en er is een berging van 3m² geschikt voor wasmachine/droogkast. Het hoogtepunt is de lichtrijke leefruimte van 41m², compleet met een luxueuze open keuken voorzien van alle nodige toestellen. Daarnaast beschikt dit appartement over een royaal terras van 29m².

Aarzel niet en maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over dit unieke vastgoedaanbod in Kemzeke, Stekene!

* * *

Regentiestraat 2 - 9190 Stekene - Hof Verbeke zal binnenkort gerealiseerd worden achter de historisch gekende gevel in het centrum van Kemzeke, Stekene. Achter deze uniek gevel zullen er 31 nieuwe & comfortabele appartementen komen waar het zalig wonen is. Omgeven door een grote groene tuin heb je steeds een prachtig zicht vanop je ruim terras. Je hebt bovendien ook de keuze uit 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers.
Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% - vraag zeker naar de voorwaarden!
Deze unieke appartementen voldoen aan de BEN-normen met een E-peil van E20. Dit wil zeggen dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een pluspunt gesproken!

Indeling app A0.1 -Gelijkvloers:
Inkomhal met apart toilet, 2 ruime slaapkamers (14-12m²) (+dressing), volledig ingerichte badkamer (6m²), berging (3m²) voor wasmachine/droogkast en een zeer ruime lichtrijke leefruimte (41m²) met open luxueuze keuken voorzien van alle toestellen.
Verder heeft dit appartement een ruim terras (29m²).

Maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer informatie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 306.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
131 m2
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
SQQVWV-HLHIM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€306.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com