Kaart

Regentiestraat 2

9190 Stekene Appartement Te Koop
60 m² wonen
69 m² perceel

Het binnenkort te realiseren Hof Verbeke vindt plaats achter de historisch gekende gevel in het centrum van Kemzeke, Stekene. Deze gloednieuwe ontwikkeling zal bestaan uit 31 comfortabele en nieuw gebouwde appartementen, ideaal voor zij die op zoek zijn naar een heerlijke woonervaring. Omgeven door een uitgestrekte groene tuin, bieden deze appartementen vanaf je ruime terras een adembenemend uitzicht. Afhankelijk van je behoeften kan je kiezen uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Bovendien kunnen potentiële kopers profiteren van een verlaagd BTW-tarief van 6%. We raden je aan om naar de voorwaarden te vragen! Deze unieke appartementen voldoen ook aan de BEN-normen met een E-peil van E20, wat betekent dat je de eerste vijf jaar vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Dat is absoluut een groot pluspunt!

Laten we even binnenkijken in appartement B3.2 op de derde verdieping: Bij binnenkomst verwelkomt een ruime en lichtrijke leefruimte van 34m² je, uitgerust met een open luxueuze keuken die voorzien is van alle toestellen. Een nachthal leidt je naar de volledig uitgeruste badkamer van 4m², een slaapkamer van 13m², een apart toilet en een berging van 3m² met plaats voor wasmachine en droogkast. Dit appartement biedt ook een aangenaam terras van 12m².

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie! Kom en ontdek het binnenkort gerealiseerde Hof Verbeke, waar comfort en luxe elkaar ontmoeten in een groene oase in het centrum van Kemzeke, Stekene.

* * *

Regentiestraat 2 - 9190 Stekene - Hof Verbeke zal binnenkort gerealiseerd worden achter de historisch gekende gevel in het centrum van Kemzeke, Stekene. Achter deze uniek gevel zullen er 31 nieuwe & comfortabele appartementen komen waar het zalig wonen is. Omgeven door een grote groene tuin heb je steeds een prachtig zicht vanop je ruim terras. Je hebt bovendien ook de keuze uit 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers.
Dit project komt in aanmerking voor het verlaagde BTW-tarief van 6% - vraag zeker naar de voorwaarden!
Deze unieke appartementen voldoen aan de BEN-normen met een E-peil van E20. Dit wil zeggen dat je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Van een pluspunt gesproken!

Indeling app B3.2- 3de verdieping:
Je betreedt de woning in de ruime en lichtrijke leefruimte (34m²) met open luxueuze keuken voorzien van alle toestellen. Verder heb je de nachthal met toegang tot de uitgeruste badkamer (4m²), slaapkamer (13m²), apart toilet en berging (3m²) met voorziening voor wasmachine en droogkast.
Verder heeft dit appartement een leuk terras (12m²).

Maak snel een vrijblijvende afspraak voor meer informatie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Grond oppervlakte
69 m2
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
LOV20F9R54-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€225.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com