Kaart

9140 Temse Appartement Te Koop
116 m² wonen
608 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek dit instapklare duplexappartement in het gezellige centrum van Temse. Deze woning, ondergebracht in een kleinschalige residentie in de Kouterstraat, geniet niet alleen van alles wat deze levendige omgeving te bieden heeft – zoals scholen, openbaar vervoer en winkels – maar bevindt zich ook vlakbij belangrijke invalswegen en snelwegen. Uitstapjes naar omliggende gemeentes zijn dus zo geregeld!

Bij binnenkomst in het ruime appartement van 116m², word je meteen verwelkomd door een inkomhal die toegang verleent tot de geïnstalleerde keuken en de eerste badkamer, uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. De lichte en ruime leefruimte (38m²) biedt daarnaast voldoende plaats om heerlijk te ontspannen.

De bovenverdieping telt drie slaapkamers van respectievelijk 7m², 12,5m², en 15m², alsook een tweede badkamer. Deze beschikt over een bad, toilet en voorzieningen voor een wasmachine en droogkast. Dankzij de ingebouwde zolderkasten is er meer dan genoeg opbergruimte.

Enkele extra voordelen van dit appartement zijn de centrale ligging, het feit dat het onderdeel is van een kleine residentie en dat er geen gemeenschappelijke kosten zijn. Bovendien beschikt het appartement over een condenserende ketel, wat resulteert in een gunstig EPC-label B.

Zoek je een appartement of ander vastgoed om te kopen in Temse? Of wil je een gratis taxatie van jouw eigendom of wil je jouw eigendom verkopen? Bij Heylen Vastgoed staan we altijd klaar om al je vastgoedvragen te beantwoorden.

* * *

Instapklaar duplexappartement (116m²) met drie slaapkamers in het centrum van Temse
Locatie:Dit appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie in de Kouterstraat in het centrum van Temse. Centraal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.
Beschrijving:Dit ruime drieslaapkamerappartement kunnen we betreden via de inkomhal dat toegang geeft tot de geïnstalleerde keuken, eerste badkamer bestaande uit een inloopdouche, wastafel en toilet en leefruimte. De leefruimte is voorzien van voldoende ruimte (38m²) en veel lichtinval. Boven vinden we drie slaapkamers van 7m², 12.5m² en 15m² en de tweede badkamer terug te vinden. Door de ingemaakte zolderkasten is er voldoende bergruimte voorzien.De tweede badkamer beschikt over een bad, toilet en voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
Bijzonderheden:- centrale ligging- kleine residentie - geen gemeenschappelijke kosten- EPC label B (condenserende ketel)- bewoonbare oppervlakte cfr EPC: 116m²
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Temse? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
608 m2
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
VTTGQ0DZA0XC
Makelaar Code
134515
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€265.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com