Home Appartement 9140 Temse
Akkerstraat 24-B
Kaart

Akkerstraat 24-B

9140 Temse Appartement
80 m² wonen
827 m² perceel
€149.999

Op zoek naar een appartement met één slaapkamer en een eigen parkeerplaats in Temse? Dit centraal gelegen appartement, dichtbij invalswegen, openbaar vervoer en scholen, is misschien wel precies wat je zoekt. Het is slechts een steenworp verwijderd van de Markt en de Schelde, wat het een ideale locatie maakt.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is de ruime, met natuurlijk licht gevulde woonruimte. Maar dat is niet alles, het appartement is ook uitgerust met een privéparkeerplaats die je kunt kopen voor €10.000.

Bij binnenkomst vind je een gemeenschappelijke hal op de begane grond met een lift die je naar het appartement brengt. Hier bevindt zich de privéparkeerplaats. Het appartement op de eerste verdieping heeft een brede gang (7m²) met een apart toilet dat naar het hele appartement leidt.

De lichte woonkamer (32m²) verbindt zich naadloos met de aangrenzende keuken (6m²). Verder beschikt het appartement over een royale badkamer (6m²) met ligbad en dubbele wastafel, en een handige berging (4m²) met wasmachine- en drogeraansluitingen. De grote slaapkamer (15m²) maakt dit appartement compleet.

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden aan de voorkant van het gebouw, mocht de behoefte zich voordoen. Momenteel wordt het appartement verhuurd, dus het kan ook fungeren als een perfecte investering voor het genereren van inkomsten!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende bezichtiging van dit appartement!

* * *

Akkerstraat 24-B - 9140 Temse - Ben je op zoek naar een centraal gelegen appartement met 1 slaapkamer én autostaanplaats in Temse? Lees dan zeker verder!

Zeer centraal gelegen nabij invalswegen, openbaar vervoer, scholen en op wandelafstand van de Markt en Schelde, biedt dit appartement heel wat mogelijkheden. De ruime, lichtrijke leefruimte en de privatieve autostaanplaats zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
- GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met lift. Hier bevindt zich eveneens de privatieve autostaanplaats die mee aangekocht dient te worden voor €10.000.
- 1steV: ruime inkomhal (7m²) met apart toilet die in verbinding staat met het volledige appartement. De lichtrijke leefruimte (32m²) geeft toegang tot de naastliggende keuken (6m²). Tevens zijn er nog een ruime badkamer (6m²) uitgerust met een ligbad en dubbele wastafel in meubel, alsook een berging (4m²) voorzien van aansluitingen voor wasmachine/ droogkast. Tot slot hebben we een grote slaapkamer (15m²). Verder zijn er verschillende parkeermogelijkheden vooraan het gebouw.

Het appartement is momenteel verhuurd en kan dus ook dienen als ideale opbrengsteigendom!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging voor dit appartement!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 149.999
Kadastraal Inkomen
€ 742
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
827 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
AH25RHAUXOZ7
EPC Waarde
217 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20211028-0002480728-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€149.999 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com