Home Appartement 9140 Temse
Kapelstraat 274-F
Kaart

Kapelstraat 274-F

9140 Temse Appartement
93 m² wonen
920 m² perceel
€199.000

Zoek je een modern, instapklaar appartement met drie slaapkamers, een garage en twee autostaanplaatsen? Dan is dit appartement in het gezellige Temse zeker de moeite waard om te bekijken. Een van de grootste troeven is zonder twijfel de zeer gunstige ligging, op een steenworp afstand van het centrum.

Je treedt het gebouw binnen via een gemeenschappelijke inkomhal en neemt de lift naar het derde verdiep. Daar betreed je het appartement en voel je meteen de ruime, luchtige sfeer. De nachthal van 8m² leidt je naar de woonkamer van 22m², die baadt in het natuurlijk licht. De woonkamer vloeit naadloos over in een moderne, open keuken van 9m² die met alle comfort is uitgerust.

Het appartement biedt twee slaapkamers van 13m² en 10m² en een kantoorruimte van 7m². Deze laatste kan ook perfect functioneren als derde slaapkamer. De praktische badkamer is uitgerust met een douche, een enkel wastafelmeubel en een toilet.

Buitenshuis biedt jouw nieuwe thuis twee terrassen aan de noord- en de westkant van het gebouw. Om je stressvrij parkeren te garanderen, beschikt het appartement over een ruime garage van 17m² en twee autostaanplaatsen. Er is wel een verplichting tot de aankoop van een staanplaats en een gemeenschappelijke staanplaats voor een bedrag van 25.000 euro.

Zie jij jezelf al wonen in dit perfect gelegen appartement in Temse? Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een vrijblijvende bezichtiging.

* * *

Kapelstraat 274-F - 9140 Temse - Instapklaar appartement met 3 slaapkamers, garage en 2 staanplaatsen.
Het appartement is zeer gunstig gelegen vlakbij het centrum van Temse. De ruime, lichtrijke leefruimte, de garage en de 2 autostaanplaatsen zijn slechts enkele troeven van dit appartement.

Indeling:
GVL: gemeenschappelijke inkomhal met een garage (17m²) en 2 staanplaatsen.
3deV: als je binnenkomt in het appartement, kom je meteen in de nachthal (8m²). Aansluitend kom je in de lichtrijke en ruime woonkamer (22m²) met moderne open keuken (9m²) die voorzien is van alle comfort. Vervolgens zijn er nog 2 slaapkamers (13m²-10m²) en een bureau ruimte (7m²) die perfect kan dienen als 3de slaapkamer. Verder is er een badkamer met douche met enkel wasmeubel en toilet. Het appartement beschikt over 2 terrassen, aan de noord- en de westkant van het gebouw.
Er is ook nog een ruime garage (17m²) + een staanplaats en een gemeenschappelijke staanplaats die optioneel mee aan te kopen zijn voor 25.000 euro of eventueel te huren.

Is dit appartement mogelijks jouw nieuwe thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak om dit ideaal gelegen appartement te komen bezichtigen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 562
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
920 m2
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
24VFCV9YOU0N
EPC Waarde
253 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230318-0002834161-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€199.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com