Home Te Koop Appartement 9140 Temse
Roeland Lefèvrestraat 6-E
Kaart

Roeland Lefèvrestraat 6-E

9140 Temse Appartement Te Koop
125 m² wonen

Ontdek dit prachtige, instapklare penthouse in hartje Temse! Met drie slaapkamers en een reusachtig terras is deze woning een unieke vondst. Gunstig gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, wordt dit appartement je op-en-top thuis!

Je stapt binnen via de gemeenschappelijke inkomhal, die een trap- en liftverbinding bevat. De private garage ligt aan de achterkant van het gebouw en is verplicht voor aankoop voor 25.000 euro. Eenmaal in de woonst, kom je terecht in een bijzonder ruime en licht-overgoten leefruimte. Deze staat in direct contact met een moderne open keuken.

Daarnaast beschikt de woning over een apart toilet en een praktische berging, voorzien van wasmachine-aansluiting. De nachthal leidt je naar de comfortabele badkamer, uitgerust met ligbad en nog een apart toilet. Verder geniet je van drie slaapkamers van verschillende groottes (9-13-13m²). De laatste slaapkamer biedt een toegangshaak naar een zoldergedeelte, momenteel gebruikt als extra opslagruimte.

De kers op de taart? Het gigantische terras mét jacuzzi! Dompel jezelf onder in luxe en ontspanning in deze oase van rust. Interesse gewekt in dit charmante, kant-en-klare penthouse? Aarzel niet langer en maak snel je afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Roeland Lefèvrestraat 6-E - 9140 Temse - Prachtige, instapklare penthouse met 3 slaapkamers en enorm ruim terras in Temse! Uitstekend gelegen penthouse in het centrum van Temse, nabij winkels, scholen en het openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat in zijn mars.

Indeling:
- GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift. Hier kan je ook de private garage terugvinden aan de achterzijde van het gebouw, deze is verplicht mee aan te kopen aan 25.000 euro.
- 3deV: via de inkomhal (2m²) kom je in de ruime, lichtrijke leefruimte (26m²), die in verbinding staat met de open ingebouwde keuken. Er is nog een apart toilet (1m²) en berging (2m²) met aansluiting voor wasmachine. Via een nachthal (5m²), kom je in de ruime badkamer uitgerust met ligbad en apart toilet. Vervolgens zijn er nog 3 slaapkamers (9-13-13m²). Via de laatste slaapkamer is er een trapluik dat je toegang geeft tot nog een zolder gedeelte dat momenteel enkel als opslag gebruikt is. Tot slot is er nog een gigantisch terras met jacuzzi.
Interesse in dit prachtige, instapklare appartement? Maak dan snel uw afspraak!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Kadastraal Inkomen
€ 899
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1993
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
-C6ADPTP8NCX
EPC Waarde
156 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240306-0003164163-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€335.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com