Home Te Koop Appartement 9140 Temse
Haasdonksesteenweg 33-bus-E
Kaart

Haasdonksesteenweg 33-bus-E

9140 Temse Appartement Te Koop
137 m² wonen
983 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit ruime, luxueus afgewerkte dakappartement nabij het kerkplein van de Velle. Ondanks dat het gebouw uit 2014 stamt, heeft de huidige eigenaar geen steen onaangeroerd gelaten om een eigentijdse look en feel te creëren. Dit smaakvol ingerichte appartement is geheel voorzien van maatwerk en ademt een sfeer van lichtheid en ruimte.

Bij binnenkomst valt meteen het licht op dat wordt gereflecteerd door de lichte kleuren van het interieur en de grote ramen die toegang bieden tot het terras. Een van de blikvangers is de hypermoderne, volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek, vanwaar u een prachtig overzicht heeft over de eetplaats, het ingewerkte bureau en de woonkamer waarin een haard is verwerkt.

Op de begane grond is er tevens een ruime berging/bijkeuken, een apart toilet, een eerste slaapkamer die momenteel als kleedruimte wordt gebruikt, en een badkamer met douche en badmeubel. De bovenverdieping herbergt de masterbedroom, een tweede badkamer met ligbad, toilet en badmeubel en nog een berging.

Dit instapklare, energiezuinige dakappartement op toplocatie mag u niet missen. Een extra garagebox achter het gebouw behoort ook tot de mogelijkheden.

* * *

Haasdonksesteenweg 33-bus-E - 9140 Temse - Nabij het kerkplein van de Velle vinden we dit ruim en luxueus afgewerkt dakappartement terug. Het gebouw dateert van 2014 maar werd door de huidige eigenaar nog eens grondig onderhanden genomen. Zo werd het appartement van kop tot teen voorzien van maatwerk. Bij het betreden valt meteen het lichtrijke karakter op. Dit door gebruik te maken van lichte kleuren alsook de grote raampartij die toegang biedt tot het terras. Eye-catcher is zonder twijfel de hyper-geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Van hieruit hebt u een mooi overzicht over de eetplaats, ingewerkte bureau en de leefruimte. Deze laatste werd nog voorzien van haardelement. Verder vinden we op het gelijkvloers een ruime berging/bijkeuken, een apart toilet, een eerste slaapkamer welke momenteel dienst doet als dressing en een badkamer uitgerust met douche en lavabomeubel. Op de verdieping vinden we de masterbedroom, tweede badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel alsook een tweede berging. Kortom een volledige instapklaar en energiezuinig dakappartement op een zeer goede locatie. Achterliggende garagebox mogelijk mee aan te kopen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
983 m2
Bewoonbare oppervlakte
137 m2
Referentie
EFB10QAPLIPM
Makelaar Code
8143334
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€359.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com