Kaart

Lepelstraat 99P

9140 Temse Appartement Te Koop
94 m² wonen

Ontdek dit luxueuze gelijkvloers appartement op een uitzonderlijke locatie in Steendorp, Temse tijdens onze ERA Open Huizen Dag op 16 maart 2024 tussen 14u00 en 15u30. Genesteld aan het water van de Schelde, geniet dit recent gebouwde appartement (2022) van modern comfort, uitstekende energie-efficiëntie en een kindvriendelijke omgeving.

Bij binnenkomst verwelkomt een inkomhal van 4 m² je, uitgerust met een aparte bergruimte van 2 m². De open plan keuken van 18 m² is voorzien van alle moderne gemakken en vloeit naadloos over in de woonkamer van 23 m². De aanpalende terras biedt adembenemende uitzichten naar de Schelde.

De hal, met een dressing van 2 m², leidt je naar een apart toilet van 1m² en een prachtig afgewerkte badkamer van 5m². Langs deze weg vind je ook de eerste slaapkamer van 10m². Aanvullend, beschikt het appartement over een tweede slaapkamer van 11m² met zicht op de tuin, voorzien van een privé dressing van 3m² en een aparte badkamer van 4m². Een derde open ruimte van 11m² dient als extra slaapkamer of bureau. Het appartement wordt afgerond met een ruime privétuin, met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.

Dit pand komt met een verplichte aankoop van een ondergrondse parkeerplaats voor 25.000 EUR.

Klinkt dit appartement als jouw nieuwe thuis? Maak dan een vrijblijvende afspraak om dit perfect gelegen pand te bezichtigen.

* * *

Lepelstraat 99P - 9140 Temse - Ben je op zoek naar een luxueus gelijkvloers appartement op een unieke ligging in Temse (Steendorp) ? Zo gevonden!

Het recente bouwjaar (2022), de moderne inrichting, het uitstekende EPC en de kindvriendelijke ligging vlak aan het water van de schelde zijn slechts enkele van de sterke punten!

Kelder: hier kan je de private autostaanplaats terugvinden.

GVL: Via een inkomhal (4m²) met aparte berging ( 2m²) kom je in een open keuken (18m²) uitgerust met alle comfort, aansluitend is er de leefruimte (23m²) die aansluit aan het schitterende terras gericht naar de schelde. Vervolgens komen we via de hal voorzien van een dressing (2m²) aan een apart toilet (1m²) en een prachtig afgewerkte badkamer (5m²), hiernaast bevind zich de eerste slaapkamer (10m²). Vervolgens is er nog een slaapkamer (11m²) met zicht op de tuin, met dressing (3m²) en aparte badkamer (4m²). Verder is er nog een open ruimte (11m²) die kan dienen als derde slaapkamer of bureau ruimte. Tot slot is er nog een ruime privé tuin met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin.
In de ondergrondse garage is er een staanplaats, verplicht mee aan te kopen voor 25.000 EUR.

Is dit appartement mogelijks jouw nieuwe thuis? Maak dan vrijblijvend een afspraak om dit ideaal gelegen appartement te komen bezichtigen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 639.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
BR5DCQNYMIMV
EPC Waarde
58 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
46025-G-2016_384/EP17727/891/D01/SD006
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€639.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com