Kaart

Veldstraat 46-C

9140 Temse Appartement Te Koop
86 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een perfecte investering of een kant-en-klaar appartement voor eigen bewoning? Laat dan je zoektocht stoppen bij dit prachtige appartement in Temse, ideaal gelegen en volledig instapklaar. Met zijn gunstige EPC-score en conforme keuring, wordt dit eigendom extra aantrekkelijk gemaakt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door de aparte hal met toilet, die je leidt naar de weelderige leefruimte van 30 vierkante meter. Deze ruimte baadt in het natuurlijke licht en vormt een harmonieus geheel met de open, volledig geïnstalleerde keuken.

Aangrenzend aan de keuken vind je handige berging, compleet met aansluitingen voor wasmachine en droger. Hierdoor wordt het dagelijkse huishouden een fluitje van een cent!

Een aparte nachthal brengt je vervolgens naar de twee slaapkamers en de badkamer, die uitgerust is met een comfortabel ligbad en een enkele wastafel.

Interesse gewekt, of zie je hier een lucratieve investeringskans in? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging of voor meer informatie over jouw potentiële rendement. Mis deze unieke kans niet; dit fantastische appartement in Temse is dé perfecte locatie om te wonen of te investeren!

* * *

Veldstraat 46-C - 9140 Temse - Omschrijving Instapklaar appartement op goede ligging in Temse Bent u op zoek naar een ideale investering of een instapklaar appartement voor eigen bewoning? Zoek niet verder. Dit is wat u zoekt!
Het gunstige epc en de conforme zien twee sterke troeven.

We betreden het appartement via een aparte hal met apart toilet. Het appartement heeft een grote leefruimte (30m2) met open keuken die is geïnstalleerd. Naast de keuken is een aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Er is een aparte nachthal die toegang verleent tot de twee slaapkamers en de badkamer die is voorzien van bad en enkele lavabo.

Hebt u interesse voor uzelf of als investering? Contactaar ons voor uw bezoek of de berekening van uw rendement

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 169.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
8XFY53RPW0-U
Makelaar Code
Veldstraat 46c, Temse
EPC Waarde
219 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230321-0002842326-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€169.900 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com