Kaart

9140 Temse Appartement Te Koop
178 m² wonen
950 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Instant thuis gevoel? Check!

Uitzonderlijk welgelegen en bijzonder smaakvol afgewerkt drieslaapkamerappartement van 178m² vloeroppervlakte plus bijkomend een ruime opbergzolder en fijn privatief terras van +/-22m².

Je komt het appartement binnen via de zijkant van het gebouw 't Veer waar een ruim privatieve inkomhal met vestiaire aanwezig is. Op de eerste verdieping is een hal met wasplaats en afzonderlijk gastentoilet. Eens je de eetkamer binnenkomt met belendend het buitenterras en frontaal het buitenzicht met zijn uitzonderlijke lichtinval droom je helemaal weg. De zitkamer heeft een bijzondere vibe en geeft zelf een loftgevoel met zijn gezellige houthaard. De open keuken is gewoonweg verbluffend en top notch afgewerkt met een wel zeer uitzonderlijke natuursteen. Via de nachthal kom je in de masterbedroom met echte hotelvibes! Wat verder op de gang zijn twee bijkomende grote slaapkamers waardoor dit appartement je zelf een waar woninggevoel geeft.
Splish splash als je nog niet overtuigd zou zijn, de badkamer slaat helemaal de nagel op de kop. Uitzonderlijk afgewerkt, hip, tijdloos en een instant vakantiegevoel krijg je er elke dag bij. Circuit zolder als je veel spullen hebt want de zolder geeft je mogelijkheden voor nog meer ruimte of bijzonder veel opbergplaats. Kortom dit appartement is eerder uitzonderlijk in de verkoop en een walhalla voor meerwaardezoekers.

Uw tuin is een bijzonder natuurgebied letterlijk voor de deur waar watervogels, zoals eenden, blauwe reigers en zelfs ooievaars hun thuis hebben. Tielrode Broek of "de potpolder" is door de rust en weidse uitzicht een populair wandel- en fietsoord.
Een potpolder van meer dan 90 ha ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Durme, vlak aan het veer (oversteek met de boot) naar Hamme en ter hoogte van het Durmeveer bevindt zich fietsknooppunt 76, de ideale start voor heel wat prachtige routes doorheen de regio.

Dit is echt een unieke kans voor wie op zoek is naar een high end afgewerkt ruim appartement op een meer dan bijzondere toplocatie.

Bijkomende troeven:
- hoog rendement condensatieketel 2020 voor de centrale verwarming
- voldoende parkeerplaats voor de deur

Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek via vastgoed@claves.be of het nummer 0495161717 (Jürgen)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
950 m2
Bewoonbare oppervlakte
178 m2
Referentie
5CJJMHU9JK3V
Makelaar Code
3695420
EPC Waarde
223 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
geen maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€415.000 / Claves Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com