Home Te Koop Appartement 3080 Tervuren
Leuvensesteenweg 2A-1-1
Kaart

Leuvensesteenweg 2A-1-1

3080 Tervuren Appartement Te Koop
116 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige appartement met twee slaapkamers, gelegen in het intieme nieuwbouwproject "Residentie Parkview" te Tervuren. De residentie bevindt zich middenin het stadscentrum en grenst aan het schitterende park van Tervuren. Het appartement geniet van een bruto oppervlakte van ongeveer 116,5 vierkante meter, aangevuld met een overdekt buitenterras van circa 13,6 vierkante meter.

Wanneer u het appartement betreedt via de inkomhal, vindt u een apart toilet en vestiaire. Verderop ontdekt u de ruime open woonruimte van ongeveer 40 vierkante meter, uitgerust met een volledig ingerichte open keuken. Een praktische wasruimte en keukenberging maken het dagelijkse leven comfortabeler. De nachthal leent zich als mogelijke extra werkplek voor thuiswerkers. Tot slot telt het appartement twee aantrekkelijke slaapkamers van ongeveer 12 en 15 vierkante meter, en een ingerichte badkamer.

De woning biedt ook nog een privé bergruimte op het gelijkvloers en een gemeenschappelijke fietsenstalling van ongeveer 4 vierkante meter. Optioneel kunnen er zonnepanelen geplaatst worden tegen een meerprijs. U krijgt ook de kans om een ondergrondse autostaanplaats bij te kopen voor ongeveer €40.000, gelegen op wandelafstand aan de hoek van de Broekstraat en de Brusselsesteenweg.

Belangrijk om te weten is dat dit appartement volledig afgewerkt wordt opgeleverd, met de kans om uw eigen stempel op de afwerking te drukken volgens het verkoopslastenboek. De start van de werken is voorzien in het eerste kwartaal van 2024 en het verwachte energieprestatiecertificaat (EPB) is E30.

De unieke ligging in het centrum, nabij alle voorzieningen zoals het marktplein, winkels, restaurants en openbaar vervoer, maken van dit appartement een pareltje in Tervuren.

* * *

Leuvensesteenweg 2A-1-1 - 3080 Tervuren - Appartement met 2 slaapkamers in het kleinschalig nieuwbouwproject "residentie Parkview", gelegen in het centrum van Tervuren - wordt volledig afgewerkt opgeleverd met de mogelijkheid tot eigen inbreng op vlak van afwerking (zie verkoopslastenboek). Bruto oppervlakte van +/- 116,5m² plus overdekt buitenterras van +/- 13,6m². Indeling: Inkomhal met apart toilet en vestiaire, mooie open living van +/-40m² voorzien van een open plan volledig ingerichte keuken, wasruimte/keukenberging, ruime nachthal/mogelijk ingericht als extra thuiswerkplek, ingerichte badkamer, 2 mooie slaapkamers +/- 12m² en 15m², ruim overdekt buitenterras van +/- 13m². Overige informatie: Privatieve gelijkvloerse bergruimte - fietsenstalling +/- 4m² aanwezig, mogelijkheid tot plaatsing zonnepanelen tegen meerprijs (overeen te komen), ondergrondse autostaanplaats optioneel bij te kopen +/- €40.000,00 op locatie gebouw hoek Broekstraat/Brusselsesteenweg (op wandelafstand). Verwacht EPB E30, start van de werken voorzien Q1 2024.. Unieke centrum ligging grenzend aan het park van Tervuren, vlakbij alle voorzieningen zoals marktplein, winkels, restaurants, openbaar vervoer, …

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 460.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
2UO-QU74051Y
Makelaar Code
356264
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€460.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com