Home Te Koop Appartement 3080 Tervuren
Oud Gasthuisstraat 5
Kaart

Oud Gasthuisstraat 5

3080 Tervuren Appartement Te Koop
218 m² wonen
190 m² perceel
5 slaapkamers

Verken deze uitzonderlijke mogelijkheid voor een robuuste investering in vastgoed! In het levendige centrum van Tervuren ligt een prachtig gerenoveerd appartementsgebouw dat volledig is vergund en goed onderhouden. Het gebouw bestaat uit drie appartementen, elk met een eigen terras en een garage met twee parkeerplaatsen.

Het gelijkvloerse appartement beschikt over een lichte woonkamer met een open keuken, een slaapkamer met toegang tot het terras en een hobbyruimte. Het is energiezuinig met EPC B en voldoet aan de elektriciteitsnormen.

Het appartement op de eerste verdieping heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers met toegang tot een aangenaam terras en veranda. Hoewel er asbest aanwezig is in de tuinmuur, is de elektriciteit conform.

Het appartement op de tweede verdieping heeft eveneens een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een terras. Het vereist enige renovatie die snel kan worden verbeterd door het platte dak te isoleren. Het is ook asbestveilig en voldoet aan de elektriciteitsnormen.

Elk appartement heeft individuele gas- en elektriciteitsmeters en tussenmeters voor waterverbruik. Alle appartementen zijn momenteel verhuurd en worden beheerd door Ifac Service. Ze genereren een gezamenlijke maandelijkse huurinkomsten van €2.942,10, wat resulteert in een aantrekkelijk netto rendement van 3,25%.

Dit uitstekende investeringspand is zeker een bezoek waard! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en voorwaarden voor het beheer van uw verhuurde pand.

* * *

Oud Gasthuisstraat 5 - 3080 Tervuren - Ontdek deze unieke kans voor een solide vastgoedinvestering! Een prachtig gerenoveerd, volledig vergund en goed onderhouden appartementsgebouw, strategisch gelegen in het bruisende centrum van Tervuren. Het gebouw omvat 3 appartementen met elk zijn terras en een garage met 2 parkeerplaatsen. Gelijkvloers: Algemene inkomhal met toegang tot de garage, trap naar de verdieping Apt 1 - gelijkvloers appartement: Lichtrijke woonkamer +/- 21m² met open plan ingerichte keuken, berging +/- 2m, badkamer +/- 4m² (inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en toilet), slaapkamer +/- 12m² met toegang tot het terras +/- 13m², hobbyruimte van +/- 25m². EPC B (148 kWh / (m² jaar)) - Asbestveilig -Elektriciteit is conform Apt 2 - eerste verdieping: inkomhal +/- 3m² met apart toilet en wasruimte +/- 2m², ruime woonkamer +/- 48m² met open plan ingerichte keuken, badkamer +/- 5m² (douche in bad en wastafel in meubel), 2 slaapkamers +/- 12m² en 16m² met toegang tot het aangename terras +/- 23m² en de veranda +/-16m². EPC B (157 kWh / (m² jaar)) - Niet asbestveilig, maar enkel deksteen tuinmuur te verwijderen - Elektriciteit is conform Apt3 - tweede verdieping: inkomhal +/- 3m² met apart toilet +/- 2m², ruime woonkamer +/- 48m² met open plan ingerichte keuken, badkamer +/- 5m² (douche in bad, wastafel in meubel en alle aansluitingen voor een wasmachine), 2 slaapkamers +/- 12m² en 16m², terras +/- 7m². EPC E (444 kWh / (m² jaar)) - Asbestveilig - Elektriciteit is conform Overige informatie: Individuele tellers voor gas en elektriciteit, tussentellers per appartement voor het waterverbruik, P- en G-score: B Er geldt een renovatieverplichting voor het appartement op de tweede verdieping, dit kan snel verbeterd worden door het isoleren van het platte dak. Basisakte reeds aanwezig - mogelijkheid tot afzonderlijke verkoop van de appartementen. Alle appartementen zijn verhuurd en beheerd door Ifac service aan zeer betrouwbare huurders en hebben een gezamenlijke maandelijkse huuropbrengst van €2.942,10 wat bijdraagt aan een aantrekkelijk nettorendement van 3.25% Dit uitstekende investeringspand is dus zeker een bezoekje waard! Zorgeloos dagelijks beheer van uw verhuurpand kan door ons kantoor worden verzorgd - informeer vandaag nog naar onze diensten en voorwaarden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 885.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.926
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
190 m2
Bewoonbare oppervlakte
218 m2
Referentie
-65MXN3960OV
Makelaar Code
356289
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231228-0003090431-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€885.000 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com