Home Te Koop Appartement 3080 Tervuren
Paardenmarktstraat bus 03
Kaart

Paardenmarktstraat bus 03

3080 Tervuren Appartement Te Koop
106 m² wonen
2 slaapkamers

Paardenmarktstraat bus 03 - 3080 Tervuren - Beschrijving Comfortabel wonen in het centrum van Tervuren? Het kan!
Dit nieuwbouwproject ligt op wandelafstand van winkels, scholen, het openbaar vervoer (bus, tram 44), restaurants en zelfs het park en het Zoniënwoud.

Momenteel is er nog SLECHTS 1 GELIJKVLOERS APPARTEMENT beschikbaar, dus wees er snel bij!

Dit appartement van 105,5m² bestaat uit een inkomhal met toilet - een mooie leefruimte met open keuken - berging - ingerichte badkamer - 2 slaapkamers en een terras van 11,4m².

Voor ieder appartement is een privé parkeerplaats voorzien t.w.v 27.500 € in de ondergrondse garage, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over parkeerplaats (verplichte aankoop, garage niet inbegrepen in verkoopprijs van 409.000 €)

Vakmanschap, kwaliteit van uitvoering en respect voor planning staan hier centraal. Alle appartementen werden luxueus afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door de prachtige, hoge plafonds krijgt u een gevoel van ruimte en dankzij de grote ramen is er veel lichtinval. Indien u meer van een modernere look houdt, kunnen de plafonds ook verlaagd worden. U hoort het al, in dit project kan u nog uw eigen smaak inbrengen zodat het een appartement is waar u zich écht helemaal thuis voelt.

Voor uw comfort werd er aan alle moderne vereisten gedacht: het gebouw voldoet aan de nieuwste normen op gebied van thermische isolatie, verluchting door ventilatiesysteem C+,...

Dankzij het feit dat dit een kleinschalig nieuwbouwproject is met 8 appartementen, zal er een vlotte werking heersen en zullen de lasten beduidend lager zijn dan bij een gemiddeld appartementsgebouw. De appartementen zijn dankzij de goede ligging, ideaal om zelf te bewonen of als investering om nadien te verhuren.

Bent u benieuwd naar meer details over dit project? U kan alle informatie vinden op www.home-consult.be of contacteer ons op het nr 02/731 07 07 of immo@home-consult.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 409.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
106 m2
Referentie
EMTJI4O4TTST
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 May 2022
€409.000 / Home Consult
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com