Kaart

Lichtveld 38

3980 Tessenderlo Appartement
98 m² wonen
2 slaapkamers
€288.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lichtveld 38 - 3980 Tessenderlo - Zonnig en ruim (102,75 m²) gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, garage en groot terras, op een erg leuke locatie in het centrum van Tessenderlo.

Dit gezellig appartement bevindt zich op wandelafstand van de winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Ook is de op- en afrit van de E313 op slechts enkele minuutjes rijden.

We betreden het appartement via de inkomhal, die beschikt over handige ingemaakte kasten.

De mooie en levendige woonkamer (samen met de keuken maar liefst 48,67 m²) is een echte troef in dit appartement. Dankzij de grote ramen en het grote schuifraam aan de terraskant, geniet je hier van veel natuurlijke lichtinval. De open en volledig geïnstalleerde keuken is erg praktisch ingericht en beschikt over alle nodige toestellen (oven, microgolf, inductiekookplaat, vaatwasmachine, ruime ingebouwde ijskast, …).

Tevens is dit gezellig appartement voorzien van 2 ruime slaapkamers (13,72 en 13,30 m²) en een modern ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche en een dubbele lavabo. Er is een apart toilet met handenwasser.

De handige berging is voorzien van ingemaakte kasten en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Dit energiezuinig (EPC = 141 kWh/m² jaar) appartement wordt verwarmd op aardgas en de elektriciteitsinstallatie is volledig conform het AREI.

Het gezellige en ruime terras met tuin (47 m²) is georiënteerd naar het westen en is mooi afgewerkt met kunstgras; het is hier heerlijk zitten.

Bij dit perfect onderhouden appartement hoort nog een kelderberging, parkeerplaats (naast het appartement) en een zeer ruime ondergrondse garagebox (apart afgesloten met sectionale poort) waar vlot een wagen en bijkomend een moto of bromfiets en enkele fietsen kunnen geparkeerd worden.
De ligging op Lichtveld is ideaal; je woont op een steenworp van de gezellige markt met al zijn winkels en horeca en toch erg rustig. Is dit appartement iets voor jullie? Contacteer ons dan via info@bosmanvastgoed.be voor meer info of een bezoek ter plaatse; wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 288.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
ON38SD55WLQW
Makelaar Code
834
Prijs Geschiedenis
01 Dec 2022
€288.000 / Bosman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com