Home Te Koop Appartement 3391 Tielt-Winge
Leuvensesteenweg 178-301
Kaart

Leuvensesteenweg 178-301

3391 Tielt-Winge Appartement Te Koop
91 m² wonen
2 slaapkamers

* * *

Leuvensesteenweg 178-301 - 3391 Tielt-Winge - "Royaal wonen en Kwalitatieve zorg als u dat wenst". Residenties Reyselbergh zijn geen doorsnee appartementen, maar een architecturaal hoogstaande ontwikkeling, vormgegeven in 6 kleinschalige woonentiteiten, verbonden via groendaken en steegwerking met zicht op de Wingevallei.

Dit appartement is een type T3 : een bewoonbare oppervlakte van 91 m2 met 2 ruime slaapkamers en niet 1 maar zelfs 2 terrassen van samen 30 m2. Badkamer met inloopdouche en toilet en lavabomeubel, een gastentoilet, een lichtrijke leef- en eetruimte en een kwalitatieve keuken mét kookeiland met 5 hoogwaardige toestellen van Siemens of Miele naargelang uw eis, met kookeiland. Iedere eigenaar koopt ook bijkomend een ruime berging van ±4 m2 , een eigen grote autostaanplaats kan ook bijgekocht of gehuurd worden.

De volledige ontwikkeling wordt instapklaar én schilderklaar opgeleverd. U geniet zowel interieur als exterieur een afwerking op het hoogste niveau, in een groene omgeving met toparchitectuur.

Door de inrichting en dito erkenning als zorgflat geniet u bij aankoop van het voordelige gunsttarief van 12% BTW én bent u jaarlijks vrijgesteld van Onroerende Voorheffing, twee voordelen die u enkel bij dit type appartement geniet.

Er is een bushalte voor de residentie en op wandelafstand een dagbladhandel , een apotheek , bankkantoren en de Winge Golf & Country Club. Residenties Reyselbergh bevinden zich op het kruispunt van het Hageland : u heeft perfecte aansluiting met Leuven, Tienen, Diest en Aarschot vanuit het vlakbij gelegen "Gouden Kruispunt".

Bent u ook overtuigd van deze perfecte combinatie van wonen, zorg en ligging ? Bel dan meteen 016 20 3000 voor meer informatie en voor een afspraak, de koffie staat klaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 393.609
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
G8QCKYYDR26D
Makelaar Code
2024_WING030_178/301
EPC Waarde
50 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
29 Nov 2023
€393.609 / Immo 3000
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com