Kaart

Kistestraat 5-B

8700 Tielt Appartement Te Koop
82 m² wonen
82 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit energiezuinige nieuwbouwappartement (82 m²) in Tielt, ideaal gelegen in Kistestraat 5 bus B. Vlakbij bakker, slager, winkels en openbaar vervoer, heeft dit gelijkvloers appartement een geweldige locatie. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat je van 50% korting op de onroerende voorheffing kunt genieten gedurende 5 jaar, dankzij het lage E-peil van 30, mogelijk gemaakt door zonnepanelen.

Betreed dit warme thuis en ontdek een lichtrijke leefruimte verbonden met een volledig ingerichte open keuken. Inclusief kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, oven en frigo, biedt de keuken je alles wat je nodig hebt. Vanuit deze ruimte heb je rechtstreekse toegang tot een privé tuin/terras (13 m²), waar je kunt ontspannen en genieten.

Het appartement beschikt over twee knusse slaapkamers, een comfortabele badkamer met lavabo, meubel en douche, een apart toilet en een praktische berging. Voor diegenen met een auto, is er ook een autostaanplaats beschikbaar voor aankoop. En fietsliefhebbers zullen blij zijn met de ruime, afgesloten fietsenberging.

Dit appartement combineert comfort, gemak en energiezuinigheid op een uitstekende locatie. Perfect voor wie houdt van het stadsleven zonder in te boeten aan rust en ruimte. Kortom, een topkeuze voor je nieuwe thuis. Vergeet niet, de prijs van het appartement is onderworpen aan 21% BTW.

* * *

Kistestraat 5-B - 8700 Tielt - ENERGIEZUINIG NIEUWBOUWAPP. (82 m²) MET TERRAS | 2 SLPKS Dit NIEUWBOUW appartement is gelegen op het gelijkvloers en dit op een TOPLOCATIE te Tielt met name in de Kistestraat 5 bus B. Door die unieke locatie op wandelafstand van bakker, slager, winkels, openbaar vervoer.

PLUSPUNTEN:
* E-PEIL 30 | ZONNEPANELEN
* 50 % KORTING GEDURENDE 5 JAAR OP DE ONROERENDE VOORHEFFING
* LICHTRIJKE LEEFRUIMTE EN KEUKEN | 2 SLPKS
* GESCHILDERD
* AUTOSTAANPLAATS AAN TE KOPEN 15.000,00 EUR EXCL. KOSTEN
* RUIME, AFGESLOTEN FIETSBERGING
* 21 % BTW

INTERIEUR:
U komt binnen in de gemeenschappelijke inkomhal met lift en trappenhal.
Het appartement is gelegen op het gelijkvloers. U komt binnen in de hall met op de linkerkant toegang tot de lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken 40 m² (kookplaat | dampkap | spoelbak | vaatwasser | oven | frigo) en directe toegang tot de tuin/terras (13 m²). Verder is er in de hall nog een apart toilet, de ingericht badkamer (lavabo met meubel | douche), praktische berging (3 m²) en de twee slaapkamers (10 m² | 8 m²).

EXTERIEUR:
Het appartement is voorzien van een volledig afgesloten tuin/terras (13 m²). U beschikt tevens over een staanplaats en afgesloten fietsenberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 288.267
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
82 m2
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
ZEGZHXRDE6F9
Makelaar Code
2024/019/ND
EPC Certificaat
Bij oplevering
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€288.267 / Vastgoed Demeyer
22 Mar 2024
€283.567 / Vastgoed Demeyer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com