Home Te Koop Appartement 3300 Tienen
Raeymaeckersvest 32-29
Kaart

Raeymaeckersvest 32-29

3300 Tienen Appartement Te Koop
52 m² wonen

Kom deze schitterende assistentiewoning ontdekken in residentie Twee Poorten, gelegen in het bruisende centrum van Tienen. Hier vindt u de perfecte balans tussen comfort, toegankelijkheid en kwaliteit.

De woning heeft een praktische indeling met een lichte woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een apart gastentoilet en een slaapkamer. De aangrenzende badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

Gebouwd in 2014, belichaamt dit gebouw kwaliteit in elk aspect van zijn constructie en afwerking. De moderne voorzieningen en hoogwaardige materialen maken dit tot een plek waar u zich graag zult bevinden.

Residentie Twee Poorten biedt naast uitstekende faciliteiten ook diverse diensten om uw leven te vergemakkelijken. Er is een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar voor sociale interactie en gezelligheid. Ook staat er een toegewijde woonassistente klaar om u bij te staan met allerlei zaken.

Als u op zoek bent naar een slimme investering, biedt residentie Twee Poorten ook een verhuurservice aan. Gezien de groeiende vraag naar hoogwaardige assistentiewoningen, biedt deze woning een uitstekend rendement voor investeerders.

Kortom, deze assistentiewoning in residentie Twee Poorten combineert comfort, toegankelijkheid en investeringspotentieel op een unieke locatie in het hart van Tienen.

* * *

Raeymaeckersvest 32-29 - 3300 Tienen - Ontdek deze prachtige assistentiewoning gelegen in residentie Twee Poorten, het kloppende hart van Tienen. Deze woning biedt het perfecte evenwicht tussen comfort, toegankelijkheid en kwaliteit.
Deze assistentie woning biedt een ideale indeling: een heldere woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een apart gastentoilet, een slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en toilet.
Het gebouw, opgericht in 2014, straalt kwaliteit uit in elk detail van zijn constructie en afwerking. De moderne voorzieningen en hoogwaardige materialen maken dit een thuis waar u met plezier zult vertoeven.
Naast de uitstekende faciliteiten binnen de woning biedt residentie Twee Poorten ook een scala aan services die het leven gemakkelijker maken. Een gemeenschappelijke ruimte staat tot uw beschikking, ideaal voor sociale interactie en gezelligheid. Bovendien staat een toegewijde woonassistente klaar om u te helpen met allerlei zaken, zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.

Voor wie op zoek is naar een slimme investering biedt residentie Twee Poorten ook een verhuurservice aan. Met een groeiende vraag naar hoogwaardige assistentiewoningen, biedt deze woning een uitstekend rendement voor investeerders.
Kortom, deze assistentiewoning in residentie Twee Poorten combineert comfort, toegankelijkheid en investeringspotentieel op een unieke locatie in het hart van Tienen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
52 m2
Referentie
WILZLJNL82CU
EPC Certificaat
20240408-0003205677-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€199.900 / ERA Vandendries
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com