Home Appartement 1570 Tollembeek
Hernestraat 15-00-01
Kaart

Hernestraat 15-00-01

1570 Tollembeek Appartement
98 m² wonen
2 slaapkamers
€301.432

Dit prachtige gelijkvloerse nieuwbouwappartement, gelegen in de Hernestraat in Tollembeek (Galmaarden), heeft alles wat je zoekt en meer. Het appartement charmeert direct met zijn twee gezellige slaapkamers, een terras en een adembenemend zicht op een zuidgerichte boomgaard. Dankzij de hoge ramen baadt het hele appartement in natuurlijk licht.

Het project, waartoe dit appartement behoort, is nog groter dan enkel dit appartement. Verdeeld over drie bovengrondse niveaus, vind je maar liefst 18 appartementen en een commerciële gelijkvloers ruimte. Of je nu op zoek bent naar een appartement met twee of drie slaapkamers, ieder appartement beschikt over een eigen terras of balkon, volgens de architecturale plannen.

Praktisch gezien is er ook gedacht aan voldoende parkeergelegenheid. Met 20 openlucht autostaanplaatsen, waarvan er minstens één verplicht per appartement aangekocht dient te worden, hoef je je geen zorgen te maken over parkeerruimte. Fietsliefhebbers worden ook niet vergeten met 60 voorziene fietsstaanplaatsen. Elk tweeslaapkamerappartement heeft ruimte voor drie fietsen, terwijl voor elk driekamerappartement plaats is voor vier fietsen.

Met de mogelijkheid tot aankoop aan 6%, is dit appartement een fantastische kans om te investeren in vastgoed. Wacht niet langer, maar grijp deze unieke kans!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hernestraat 15-00-01 - 1570 Tollembeek - MOGELIJKHEID AANKOOP AAN 6%! Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, terras en veel lichtinval (hoge ramen) en zicht op zuidgerichte boomgaard. Het project is gelegen aan de Hernestraat nummer 13, 15, 17 en 19 te 1570 Tollembeek (Galmaarden). Het project omvat 18 appartementen en één commercieel gelijkvloers, verdeeld over 3 bovengrondse niveaus. De appartementen zijn van het type 2- en 3 slaapkamer. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. (volgens de plannen van de architect). Het project omvat 20 autostaanplaatsen in open lucht, waarvan er minstens één verplicht aan te kopen is per appartement. Er zijn tevens 60 fietsstaanplaatsen voorzien, 3 fietsen voor elk 2-kamer-appartement en 4 fietsen voor elk 3-kamer-appartement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 301.432
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
L0K83DUR58TG
Makelaar Code
463-5005
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€301.432 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com