Home Te Koop Appartement 1570 Tollembeek
Hernestraat 15-01-02
Kaart

Hernestraat 15-01-02

1570 Tollembeek Appartement Te Koop
104.03 m² wonen
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een fraai nieuw appartement met de mogelijkheid tot aankoop aan 6%? Dan hebben we in Tollembeek (Galmaarden) aan de Hernestraat het perfecte project voor jou. Laat je verrassen door een gloednieuw, prachtig belicht appartement met drie slaapkamers en een zonnig terras. Geniet van het elegante uitzicht op een zuidgerichte boomgaard, dankzij de hoge ramen die het appartement doordrenken met natuurlijk licht.

Ons project valt op door haar locatie: Hernestraat nummers 13, 15, 17 en 19. Het bestaat uit achttien stijlvolle appartementen en één commerciële ruimte op de begane grond, verdeeld over drie bovengrondse niveaus. Met keuze tussen twee- of drie-slaapkamerappartementen, is er voor ieder wat wils. Elk appartement beschikt bovendien over een terras of balkon, precies zoals op de architectuurplannen te zien is.

Aan parkeergelegenheid is ook gedacht, met twintig open lucht autostaanplaatsen. De aankoop van ten minste één staanplaats per appartement is verplicht. Daarnaast zijn er zestig fietsenstallingen gepland, waarbij elk twee-kamer-appartement recht heeft op drie plaatsen en elk drie-kamer-appartement op vier plaatsen.

Ontdek de schoonheid en comfort van dit nieuwe woonproject in Tollembeek. Het is dé ideale plek om je nieuwe thuis te creëren.

* * *

Hernestraat 15-01-02 - 1570 Tollembeek - MOGELIJKHEID AANKOOP AAN 6%! Nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers, terras en veel lichtinval (hoge ramen) en zicht op zuidgerichte boomgaard. Het project is gelegen aan de Hernestraat nummer 13, 15, 17 en 19 te 1570 Tollembeek (Galmaarden). Het project omvat 18 appartementen en één commercieel gelijkvloers, verdeeld over 3 bovengrondse niveaus. De appartementen zijn van het type 2- en 3 slaapkamer. Alle appartementen beschikken over een terras of balkon. (volgens de plannen van de architect). Het project omvat 20 autostaanplaatsen in open lucht, waarvan er minstens één verplicht aan te kopen is per appartement. Er zijn tevens 60 fietsstaanplaatsen voorzien, 3 fietsen voor elk 2-kamer-appartement en 4 fietsen voor elk 3-kamer-appartement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 300.344
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
104.03 m2
Referentie
4KLEBHYCRDMR
Makelaar Code
463-5006
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€300.344 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com