Home Te Koop Appartement 3700 Tongeren
Bilzersteenweg 139-8
Kaart

Bilzersteenweg 139-8

3700 Tongeren Appartement Te Koop
105 m² wonen
990 m² perceel

Gelegen op de verbindingsweg tussen Bilzen en Tongeren, nodigt dit pas gerenoveerde appartement op de derde verdieping uit tot comfortabel wonen. Met een lift die u direct naar uw deur brengt, ligt er 105 vierkante meter aan vernieuwde ruimte voor u klaar.

Van vloeren tot elektriciteitsvoorzieningen, van dubbel glas tot badkamerfaciliteiten en sanitaire leidingen, alles in dit appartement straalt frisheid en kwaliteit uit. Zelfs het dak van het appartementsgebouw heeft recent een grondige renovatie ondergaan. Het appartement heeft energielabel B ontvangen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele renovatieplicht.

De gunstige ligging biedt gemakkelijke toegang tot het centrum, dat slechts een paar minuten verderop ligt. Neem het openbaar vervoer of maak een wandeling door het prachtige Beukenberg-park en u bent er in een mum van tijd. Faciliteiten zoals zwembad "Plinius", diverse scholen en andere gemakken liggen allemaal op loopafstand.

In dit appartement wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. De woonkamer bevindt zich aan de voorkant van het gebouw, met gloednieuwe veiligheidsramen die de perfecte balans bieden tussen veiligheid en natuurlijk licht. De afzonderlijke keuken is uitgerust met een dampkap, dubbele spoelbak en elektrisch fornuis. Aan de achterzijde van het appartement vindt u drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een lavabo in het wasmeubel, alsook een apart toilet. Er is ook een berging voor uw technische apparatuur.

Bovendien beschikt dit appartement over een privékelder voor extra bergruimte. Als je op zoek bent naar een ruim appartement vlakbij het centrum, neem dan snel contact op met Dries via 089 69 59 59 of stuur een e-mail naar dries@eraconnect.be.

* * *

Vraag 1: Op welke verdieping is het appartement gelegen?
Antwoord: Het appartement bevindt zich op de derde verdieping.

Vraag 2: Wat zijn enkele recente renovaties die zijn uitgevoerd op het appartement?
Antwoord: Het appartement is volledig gerenoveerd, met vernieuwingen van de vloeren, elektriciteit, dubbele beglazing, badkamer, sanitaire leidingen en CV-ketel. Het dak van het appartementsgebouw is ook vernieuwd.

Vraag 3: Wat is de energielabel van het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft een energielabel B.

Vraag 4: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft drie slaapkamers.

Vraag 5: Wat is de bewoonbare oppervlakte van het appartement?
Antwoord: De bewoonbare oppervlakte van het appartement is 105 vierkante meter.

* * *

Bilzersteenweg 139-8 - 3700 Tongeren - Op de verbindingsweg Bilzen - Tongeren, vinden we dit appartement terug.
Via de lift, bereiken we de derde verdieping. Het appartement is recent volledig gerenoveerd. Zo zijn de vloeren, de elektriciteit, de dubbele beglazing, de badkamer, de sanitaire leidingen, de CV-ketel, etc allemaal vernieuwd. Ook het dak van het appartementsgebouw werd recent volledig vernieuwd. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 105 m² en heeft het energielabel B. Hierdoor valt het appartement niet onder de renovatieplicht. Het appartement is gunstig gelegen, op slechts enkele minuten van het centrum. Verder zijn het openbaar vervoer, wandelgebied "Beukenberg", het zwembad "Plinius", diverse scholen en andere faciliteiten op wandelafstand.

INDELING
Derde verdieping
Ruime inkomhal met toegang tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de voorkant van het gebouw. De nieuw geplaatste ramen zijn verkeerd geleverd waardoor dit zelfs veiligheidsramen zijn. De keuken is apart en voorzien van een dampkap, dubbele spoeltafel en een elektrisch fornuis.
De berging is voorzien van de technische installaties.
Aan de achterkant zijn drie slaapkamers voorzien, een badkamer met inloopdouche en enkele lavabo in wasmeubel en een apart toilet.

Kelder
Privatieve ondergrondse kelderberging.

TROEVEN
Ben je op zoek naar een ruim appartement vlakbij het centrum?
Bel dan snel naar Dries op 089 69 59 59 of mail naar dries@eraconnect.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 205.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.063
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Grond oppervlakte
990 m2
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
U9Q6C34W82UD
EPC Waarde
178 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221222-0002762885-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€205.000 / ERA Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com