Home Appartement 3700 Tongeren
Bilzersteenweg 133-10
Kaart

Bilzersteenweg 133-10

3700 Tongeren Appartement
73 m² wonen
1 slaapkamers
€172.500

Gelegen op de hoofdweg tussen Bilzen en Tongeren, vind je dit volledig gerenoveerde appartement te koop in Tongeren, ideaal geplaatst op loopafstand van het stadscentrum, winkels, scholen, openbaar vervoer en zelfs een zwembad.

Bij binnenkomst springt direct de ruime woonkamer in het oog, compleet met airco, een moderne parketvloer in visgraatpatroon en een groot raam met dubbel isolerend veiligheidsglas dat leidt naar het gerenoveerde terras. Deze kamer is ook voorzien van geïsoleerde elektrische rolluiken en een nieuwe parlefooninstallatie.

De keuken, die ook volledig is gerenoveerd, heeft een overvloed aan opbergruimte en is uitgerust met een ingebouwde koelkast en vriezer, een granieten aanrechtblad en een ingebouwde oven. De badkamer beschikt ook over moderne voorzieningen waaronder een hangend toilet en een ruime douche.

De slaapkamer is ruim, voorzien van een laminaatvloer en heeft ook een verduisterende dakvenster. Verder biedt dit appartement twee geïsoleerde opslagruimtes op het terras, een grote kelderruimte met aansluitingen voor een wasmachine en droger, en een ruime garage met een elektrische poort en automatische verlichting.

Het appartement is energiezuinig met een EPC-score van 138 kWh/m2/jaar, wat overeenkomt met het energielabel B. Alle verlichting in het appartement is ook led. De woning biedt verder een gemeenschappelijke fietsenstalling en parkeergelegenheid voor de deur.

Dit gerenoveerde appartement in Tongeren is zeker een bezoekje waard. Voor een vrijblijvende bezichtiging kun je altijd contact opnemen via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bilzersteenweg 133-10 - 3700 Tongeren - Volledig vernieuwd appartement met slaapkamer, terras, 2x berging, ruime kelder en garage te Tongeren We vinden dit goed verzorgde appartement terug op de verbindingsweg tussen Bilzen en Tongeren.
Het is gunstig gelegen op wandelafstand van het stadscentrum van Tongeren, van winkels, scholen, openbaar vervoer, zwembad ...

Het appartement is gelegen op de vierde verdieping. In het gebouw is er een lift aanwezig die gaat tot de derde verdieping.

Het appartement is volledig vernieuwd! Sanitaire leidingen, verwarmingsleidingen, radiatoren, CV ketel, ramen, dakramen en vloeren werden reeds vernieuwd. Daarnaast werd ook het dak volledig vernieuwd en geïsoleerd volgens de huidige regels. Tot slot werd ook het terras volledig gerenoveerd.

Het appartement heeft een EPC-score van 138 kWh/m2/jaar. Dit is een energielabel B.

De indeling van het appartement is als volgt:

- inkomdeur voorzien van een deurcamera en een extra slot voor meer veiligheid

- ruime woonkamer met een zithoek en eethoek voorzien van een keramische parketvloer in visgraatmotief. Er is een groot raampartij met dubbel isolerend veiligheidsglas aanwezig dat toegang geeft tot het terras. De ramen zijn voorzien van geïsoleerde elektrische rolluiken. Deze ruimte is tevens voorzien van een airco met afstandsbediening en een volledig vernieuwde parlefooninstallatie.

- volledig ingerichte keuken met zeer veel opbergmogelijkheden! De keuken beschikt onder andere over een ingebouwde frigo en diepvriezer, granieten keukentablet met aangebouwde granieten tafel, vitrokeramische kookplaat, inox dampkap, ingebouwde oven, spoelbak ... In de keuken is er een dakraam dat voorzien is van een verduisteringsdoek.

- volledig vernieuwde badkamer uitgerust met een hangtoilet, een badkamermeubel met lavabo, ingebouwde spots en voldoende kasten, ruime douche en een aansluiting voor het wasmachine.

- ruime slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en een dakraam met verduisteringsdoek.

- ingewerkt dakterras met twee geïsoleerde terrasbergingen. In één van de bergingen is de airco warmtepomp aanwezig. Er bestaat de mogelijkheid om de grote terrasberging om te bouwen tot een extra ruimte die toegankelijk is via de woonkamer.

- ruime kelderberging uitgerust met een aansluiting voor wasmachine en droogkast. In de kelder is er elektriciteit aanwezig om eventueel een extra diepvriezer te plaatsen.

Alle lichtpunten in het appartement zijn voorzien van ledverlichting.

Daarnaast beschikt het appartement over een ruime, goed bereikbare garage met elektrische poort voorzien van een zonnepaneel en automatische verlichting.

Tot slot is er in het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig en vindt men voor het gebouw een parkeerstrook terug.

Kortom: dit appartement moet gezien worden!

U kan steeds een vrijblijvend bezichtiging aanvragen via 012/230.320 of via info@vastgoedcentrale.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 172.500
Kadastraal Inkomen
€ 815
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1975
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
R1NZ3OERD6RI
Makelaar Code
6692425
EPC Waarde
138 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231211-0003032507-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€172.500 / Vastgoed Centrale
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com