Kaart

Aniciuspark 11-40

3700 Tongeren Appartement Te Koop

* * *

Aniciuspark 11-40 - 3700 Tongeren - Welkom op het Aniciuspark 11/40 te Tongeren!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar Tongeren, Appartement - Som Vastgoed +++

Welkom in Tongeren! Graag neem ik jullie mee naar Residentie Anicius, waar we U graag een zeer exclusief appartement voorstellen, bestaande uit de VOLLEDIGE zesde verdieping van deze residentie.

Aniciuspark is een aantrekkelijk woonproject gelegen langs de Elfde Novemberwal, op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Tongeren. Op de oude site die in het verleden gebruikt werd als bus-stelplaats werd vanaf 2010 een aantrekkelijk herontwikkelingsproject gerealiseerd, bestaande uit diverse woongelegenheden, een aantal commerciële ruimtes, service flats en assistentie-woningen.

Kenmerkend aan deze ontwikkeling is de centrale ligging, in combinatie met een zeer uitgebreid wooncomfort. Binnen deze residentie is het werkelijk aangenaam vertoeven, volledig omringd door groen, doch op wandelafstand van het centrum van Tongeren. De verschillende voorzieningen (winkels, warenhuizen, scholen, openbaar vervoer, apotheek…) bevinden zich letterlijk op wandelafstand van deze residentie.

Met dit appartement koopt U niet één, maar twee afzonderlijke appartementen (met eigen kadastrale nummers) die door de eigenaars werden samengevoegd tot één geheel. Laat u hier betoveren door het 360° panoramisch uitzicht helemaal tot Maastricht, wat zonder twijfel de voornaamste eye catcher van dit bijna 300m2 appartement is. In totaliteit ontvangt U hiervoor een appartement bestaande uit 3 volwaardige slaapkamers, 2 badkamers, 2 woonkamers, 2 leefruimtes, 2 bergingen… Kortom: indien gewenst is werkelijk alles in meervoud aanwezig. De ligging op de volledige zesde verdieping garandeert 24/7 een overvloed aan natuurlijke lichtinval, met de garantie dat je via één van de prachtige terrassen continu kan genieten het beste uitzicht op de omgeving rond Tongeren.

Het appartement werd de voorbije jaren zorgvuldig onderhouden en beschikt ook nog eens over een gunstige energiescore.

Via een aparte ingang (voorzien voor de bewoners in de “woontoren” van Aniciuspark) bereiken we de lift, die ons onmiddellijk naar de zesde verdieping brengt. Via één van de twee toegangsdeuren begeven we ons onmiddellijk naar de woonkamer van het appartement, waar je onmiddellijk wordt verwend door het prachtige uitzicht vanuit één van de (vele) overdekte terrassen op de zesde verdieping. Door de vele raampartijen geniet dit appartement van een overvloed aan natuurlijke lichtinval, met open zicht de skyline van Tongeren. Met de bijna 300 m2 woonoppervlakte is er aan wooncomfort ook zeker geen gebrek. De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde/zijkant van het gebouw (Sacramentstraat).

De ondergrondse garage is toegankelijk via de Sacramentstraat. Vlakbij de lift bieden we U hier de mogelijkheid om een volledig privatieve garagebox aan te kopen. Vraagprijs: 24.900,00 EUR. Indien beschikbaar kunnen er via WZC Aurora nog bijkomende staanplaatsen worden gehuurd. De maandelijkse huurprijs van deze parkeerplaatsen bedraagt +- 83,72 EUR.

Belangrijkste troeven:

- Het appartement bevindt zich op een zeer gegeerde locatie op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Tongeren!
- Dit appartement is gelegen op de volledige zesde verdieping en biedt zonder twijfel één van de MOOISTE uitzichten over heel de regio Tongeren.
- De elektriciteit is volledig conform! Het EPC label is B!

Interessant om te vermelden:

- Het appartement is volledig instapklaar en onmiddellijk beschikbaar bij akte.
- Momenteel wordt het appartement als één geheel verkocht. Door de aanwezigheid van twee (afzonderlijke) kadastrale nummers, kan het appartement eenvoudig ingericht en opgesplitst worden als twee afzonderlijke woonentiteiten.
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- In de kelderverdieping vinden we momenteel nog een volledig privatieve autoberging. Indien gewenst kan deze afzonderlijk worden aangekocht aan 24.900,00 EUR. Momenteel zijn er nog parkeerplaatsen te huur. De maandelijkse huurprijs van deze parkeerplaatsen bedraagt +- 83,72 EUR.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 899.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Referentie
VNXNXXR8ICP1
Makelaar Code
MVAniciuspark11b40Tongeren
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€899.000 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com