Home Te Koop Appartement 8820 Torhout
Elisabethlaan 1B-B3
Kaart

Elisabethlaan 1B-B3

8820 Torhout Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Met een startprijs die open staat voor biedingen, is dit uiterst ruime en lichtrijke appartement in Torhout een geweldige kans voor potentiële kopers. Het appartement geniet van een gunstige ligging nabij het station, het centrum, diverse kleinhandelszaken en belangrijke invalswegen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw, gemakkelijk bereikbaar via lift. Bij binnenkomst valt meteen de prachtig ontworpen leefruimte op die zowel een zit- als eethoek biedt. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich de open keuken, compleet uitgerust met koelkast, oven, kookplaat, dampkap, vaatwas en ingebouwde kasten. De woonkamer biedt ook directe toegang tot een voorterras dat ook als berging kan dienen.

Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers, een extra kamer die perfect kan fungeren als kantoor of kleine slaapkamer, een grote berging en een ingerichte badkamer. De badkamer is afgewerkt met een dubbele lavabo, een bad en een toilet. Een van de slaapkamers geeft zelfs rechtstreeks toegang tot een ruim en zonnig terras aan de achterzijde van het appartement.

Bovendien bestaat er de optie tot extra aankoop van een ruime garage met plaats voor twee auto's. Kortom, dit prachtige appartement in Torhout is met zijn toplocatie en ruime kamers zeker het bezichtigen waard.

* * *

1. Vraag: Waar bevindt dit appartement zich?
Antwoord: Dit appartement bevindt zich in Torhout, dichtbij het station, centrum, diverse kleinhandelszaken en invalswegen.

2. Vraag: Op welke verdieping is het appartement gelegen?
Antwoord: Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping.

3. Vraag: Wat zijn de kenmerken van de keuken in dit appartement?
Antwoord: De open keuken is uitgerust met een koelkast, oven, kookplaat, dampkap, vaatwas en ingemaakte kasten.

4. Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft het appartement?
Antwoord: Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en een bureauruimte die als kleine slaapkamer kan worden gebruikt.

5. Vraag: Is er een mogelijkheid tot parkeren bij dit appartement?
Antwoord: Ja, er is een mogelijkheid tot bijkomende aankoop van een ruime garage waarin twee auto’s geparkeerd kunnen worden.

* * *

Elisabethlaan 1B-B3 - 8820 Torhout - STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een zeer gunstige ligging te Torhout, nabij het station, centrum, diverse kleinhandelszaken en invalswegen, treffen we lichtrijk en uiterst ruim appartement aan. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is met de lift toegankelijk.

Via de inkomhal met gastentoilet, bereiken we de schitterende leefruimte, bestaande uit een zit- en eethoek. Aanpalend bevindt zich de open keuken, uitgerust met een koelkast, oven, kookplaat, dampkap, vaatwas en ingemaakte kasten. De woonkamer geeft rechtstreeks toegang tot het voorterras met berging.

Via de hall bereiken we vervolgens twee ruime slaapkamers, 1 bureauruimte/kleine slaapkamer, een grote berging én een ingerichte badkamer. Deze laatste is voorzien van een dubbel lavabomeubel, een bad en een toilet. Eén slaapkamer verleent rechtstreeks toegang tot het ruime, zonnige terras aan de achterzijde.

Mogelijkheid tot bijkomende aankoop van een ruime garage (mogelijkheid tot parkeren van 2 auto’s)!!!

Kortom een prachtig appartement op topligging te Torhout! Zeker een bezoek waard!!!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 179.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RH00V4PS63ID
Makelaar Code
4987
EPC Waarde
323 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
02 Feb 2024
€179.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com