Home Te Koop Appartement 8820 Torhout
's Heerenveld 2-V002
Kaart

's Heerenveld 2-V002

8820 Torhout Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit ruime en schitterend gelegen gelijkvloerse appartement is het perfecte investeringsobject. Het appartement, met zijn twee slaapkamers en prachtig terras, biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende velden. U betreedt het appartement via een gastvrije inkomhal die leidt naar een luchtheldere leefruimte. De open keuken is volledig uitgerust en prachtig ontworpen om naadloos in het interieur te passen. Verder beschikt de woning over een handige berging of CV-ruimte.

Het appartement heeft een energieprestatiepeil van 40 en de EPB is momenteel in opmaak. De ligging is ideaal: op loopafstand van buurtwinkels en dichtbij prachtige, bosrijke wandelroutes. U zal dagelijks kunnen genieten van een schitterend uitzicht op de velden, en dit rechtstreeks vanuit uw comfortabele leefruimte.

Voor fietsliefhebbers is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Het appartement is momenteel verhuurd en wordt daarom exclusief aangeboden aan investeerders. De verkoop gebeurt onder BTW-stelsel. Deze kans mag u als investeerder niet laten liggen!

* * *

's Heerenveld 2-V002 - 8820 Torhout - Schitterend gelegen, ruim gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een mooi terras met uitzicht op de velden (22,33m²) Indeling : inkom, gang, ruime en lichtrijke leefruimte met mooi ingerichte open keuken, 2 slaapkamers, berging/CV-ruimte, gastentoilet - Ligging op wandelafstand van buurtwinkels en vlakbij mooie en bosrijke wandelroutes. Vanuit uw leefruimte geniet u dagelijks van schitterend uitzicht op de velden - epeil 40 - EPB in opmaak - Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Het appartement is verhuurd en wordt enkel verkocht aan investeerders. Verkoop onder BTW stelsel

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 266.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6HXRRTSJ9I6W
Makelaar Code
093-3621
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€266.000 / C21 Batimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com