Home Appartement 8820 Torhout
Oostendestraat 105-11
Kaart

Oostendestraat 105-11

8820 Torhout Appartement
102 m² wonen
102 m² perceel
2 slaapkamers
€265.000

Gelegen op een uitstekende locatie in het hart van Torhout, dichtbij de markt en diverse winkels, en slechts een steenworp afstand van verschillende belangrijke wegen, bieden we dit lichte en ruime appartement aan. Het appartement is gevestigd op de derde verdieping van een gebouw uit 2015, bereikbaar via lift, en is gebouwd met de beste kwaliteitsmaterialen.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime en heldere woonkamer met een open en volledig uitgeruste keuken, compleet met ingebouwde kasten voor al je kookbenodigdheden. Grenzend aan de keuken vind je een handige opslagruimte. De woonkamer heeft ook toegang tot een zonnig terras, bereikbaar via een schuifdeur.

Het appartement biedt verder twee riante slaapkamers, een apart toilet en een moderne badkamer met een wastafelmeubel en inloopdouche. Er bestaat ook de mogelijkheid om een garage bij te kopen.

Met een totale oppervlakte van ongeveer 102 vierkante meter, PVC-ramen met dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, goedgekeurde elektriciteit en ventilatie is dit een energiezuinige woning met een EPC-score van 125 kWh/m².

De voordelen van dit appartement zijn onder meer de gunstige locatie, de kant-en-klare afwerking van hoge kwaliteit, het zonnige terras en de twee ruime slaapkamers. Mis deze kans niet! Kom langs en ontdek zelf de vele voordelen van dit prachtige appartement in Torhout.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Oostendestraat 105-11 - 8820 Torhout - Op een gunstige ligging in hartje Torhout, nabij de markt, diverse handelszaken én op een boogscheut van diverse invalswegen, vinden we dit lichtrijk en ruim appartement terug. Het appartement is gelegen op de derde verdieping (+ lift aanwezig) en werd opgericht in 2015. Hierbij werd gebruik gemaakt van hoogstaande, kwaliteitsvolle materialen!

Kleine rondleiding: Het appartement bestaat uit een ruime, lichtrijke woonkamer met open, volledig ingerichte keuken, voorzien van alle comfort + ingemaakte kasten. Naast de keuken bevindt zich een praktische berging. De woonkamer biedt tevens toegang tot het zonnige terras, via een schuifraam.

Verder beschikt dit appartement over twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer (lavabomeubel en inloopdouche).

Het is mogelijk om bijkomend een garage aan te kopen.

Bouwtechnisch: Totale opp. van ca. 102 m², PVC ramen met dubbele beglazing, CV op aardgas, conforme elektriciteit, ventilatie, Energiezuinig!!! EPC= 125 kWh/m²

Troeven:
- gunstige ligging
- instapklaar en kwaliteitsvol afgewerkt
- zonnig terras
- 2 ruime slaapkamers

Aarzel niet en kom vrijblijvend langs om de troeven van dit appartement te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
102 m2
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
MM7ONI9OG5QE
Makelaar Code
5035
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
01 Mar 2024
€265.000 / Immo-Gryson
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com