Home Appartement 8820 Torhout
S Gravenwinkelstraat 52
Kaart

S Gravenwinkelstraat 52

8820 Torhout Appartement
80 m² wonen
80 m² perceel
2 slaapkamers
€259.000

Gelegen in het levendige centrum van Torhout, vindt u dit instapklaar appartement op slechts enkele voetstappen afstand van alle essentiële voorzieningen. Denk hierbij aan winkels, het cultureel centrum, ziekenhuis, diverse horecagelegenheden en scholingsmogelijkheden.

Het appartement is gesitueerd op de tweede verdieping van een kleinschalige residentie en blijkt bij binnenkomst een ware bron van lichtinval. De open keuken vormt één geheel met de woonkamer en samen bieden ze een adembenemend zicht op de Brouckèretuin, die momenteel volledig geüpdatet wordt.

De keuken is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, microgolfoven en diepvries. Mocht u dat wensen, kan er ook een vaatwasmachine geplaatst worden.

Het appartement beschikt over twee sfeervolle slaapkamers en een comfortabel ingerichte badkamer, voorzien van een enkele wastafel, douchecabine en een toilet. Daarnaast zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droogkast aanwezig in de badkamer.

Maar er is meer. Dit appartement herbergt ook een praktische berging en maar liefst twee terrassen, georiënteerd op het zuid-oosten en het noord-westen. Het maakt deze eigendom tot een echt pareltje, mede door de hoogwaardige afwerking met ingemaakte kasten en zorgvuldig gekozen materialen.

Het unieke zicht op een prachtige stadstuin en de voldoende parkeergelegenheid voor de deur versterken de aantrekkelijkheid. Er is zelfs de mogelijkheid om een garage bij te kopen. Op de begane grond bevindt zich ook nog een gemeenschappelijke fietsenberging.

Tot slot wordt het appartement verwarmd via elektrische verwarming, welke eerder dit jaar volledig conform is geplaatst. Kortom, een eigendom dat u gezien moet hebben als u op zoek bent naar stijlvol wonen in Torhout.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

S Gravenwinkelstraat 52 - 8820 Torhout - In het centrum van Torhout, op wandelafstand van alle noodzakelijke aangelegenheden (winkels, cultureel centrum, ziekenhuis, restaurants, scholen...), bevindt zich dit volledig instapklaar appartement.
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleine residentie. Het appartement heeft een lichtrijke woonkamer met open keuken. Beide hebben een prachtig zicht op de Brouckèretuin die momenteel een volledige update krijgt.
De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, koelkast, microgolfoven en diepvries. De mogelijkheid is er om een vaatwasmachine te plaatsen.
Verder heeft het appartement twee mooie slaapkamers, een badkamer met enkele wastafel, douchecabine en een toilet. Ook is de aansluiting voor een wasmachine en droogkast aanwezig in de badkamer.
Dit appartement beschikt ook over een praktische berging en twee terrassen (zuid-oost en noord-west).
Deze eigendom is uniek in zijn soort door de hoge afwerkingsgraad (ingemaakte kasten en materiaalkeuze) en de unieke ligging met uitzicht op een prachtige stadstuin. Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur om een auto te plaatsen. Er is zeker ook een mogelijkheid tot het aankopen van een garage. Op de gelijkvloerse verdieping biedt deze residentie nog een gemeenschappelijke fietsenberging aan.
Het appartement wordt verwarmd via elektrische verwarming en werd begin dit jaar volledig conform geplaatst.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
80 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
DV8M10KM-2-9
Makelaar Code
ZED2024VK007
EPC Waarde
264 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240304-0003162502-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€259.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com