Kaart

Burg 4

8820 Torhout Appartement
65 m² wonen
2 slaapkamers
€225.000

Dit charmante appartement, gelegen vlakbij de levendige markt van Torhout, is per direct op zoek naar een nieuwe eigenaar. Omgeven door lokale winkels zoals supermarkten, bakkerijen, slagerijen en diverse restaurants, biedt dit appartement het gemak van alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u begroet door een gastvrije inkomhal, uitgerust met een gemakkelijk toegankelijk gastentoilet. Deze hal leidt u verder naar de ruime, lichtrijke woonkamer, die is voorzien van grote ramen en een toegangsdeur naar het terras. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken, compleet met hedendaags comfort zoals een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en magnetron.

Centraal in het appartement vinden we een handige bergruimte, ideaal voor het plaatsen van wasmachine en droogkast. Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel en een bad dat ook als douche kan worden gebruikt.

Het appartement is verwarmd via elektriciteit en is volledig voorzien van dubbele beglazing. In de ondergrondse verdieping van deze kleine residentie is er ook een fietsenberging beschikbaar.

Twijfel niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in voor dit sfeervolle appartement in het hart van Torhout.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burg 4 - 8820 Torhout - Vlakbij de markt van Torhout, zoekt dit gezellig appartement een nieuwe eigenaar. Het appartement is gelegen op wandelafstand van supermarkten, bakkerijen, slagerijen, restaurants...
Men komt het gezellige appartement binnen via de inkomhal, voorzien van een toegankelijk gastentoilet. Voornoemde hal geeft toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer, voorzien van grote raampartijen die toegang geven tot het terras. Naast de woonkamer situeert zich de open keuken. De keuken is voorzien van alle hedendaagse comfort, zoals een kookplaat, dampkap, enkele spoelbak en microgolfoven. Via de centrale hal hebben we toegang tot de berging, die zich ideaal leent voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Verder treffen we nog 2 ruime slaapkamers aan en een badkamer met dubbele wastafel en een bad met douchemogelijkheid.
Dit appartement wordt verwarmd via elektrische verwarming en is overal voorzien van dubbele beglazing. Ook heeft deze kleine residentie ondergronds een fietsenberging ter beschikking.
Aarzel niet en leg onmiddellijk uw bezoek vast!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 891
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
EF8XXC-161-V
Makelaar Code
ZED2024VK010
EPC Waarde
243 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221130-0002740725-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€225.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com