Home Te Koop Appartement 8820 Torhout
's Gravenwinkelstraat 12-0-1
Kaart

's Gravenwinkelstraat 12-0-1

8820 Torhout Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwbouwappartement in het hartje van Torhout. De ideale locatie voor wie houdt van de levendigheid van de stad, maar niet wil inboeten aan rust en privacy. Met alle nodige faciliteiten en winkels vlakbij heb je alles bij de hand.

Eenmaal binnen wordt je verwelkomd door een uitnodigende inkomhal die je leidt naar de verschillende ruimtes van dit gelijkvloerse appartement. De moderne badkamer is voorzien van zowel een inloopdouche als een ligbad en wordt gecomplementeerd door een apart toilet. Daarnaast beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers en een praktische berging.

De lichte, royale leefruimte van 40m² vormt het hart van dit appartement. Een aansluitende patio zorgt voor extra lichtinval in de slaapkamers en de leefruimte. Voor de culinaire creatievelingen onder ons: de keukenrichting kan je volledig zelf bepalen.

Het absolute hoogtepunt van deze woonst is de privétuin van 42m². Een oase van rust en groen waar je kan genieten van het mooie weer in het hart van de stad. Extra troef van dit apartement is zijn energiezuinigheid met een E24-score.

Wil je bovendien je wagen dichtbij hebben? Er is een optie tot aankoop van een autostaanplaats. Bovendien is er de mogelijkheid tot aankoop met 6% btw!

Dit appartement heeft uitzicht op de prachtige tuin site 's Gravenwinkel. Wacht echter niet te lang, dit is het laatste beschikbare appartement! Neem snel contact met ons op via residentievastgoed.be om een bezichtiging vast te leggen.

Bieden vanaf de richtprijs: elke bieding rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om een bod al dan niet te aanvaarden.

* * *

's Gravenwinkelstraat 12-0-1 - 8820 Torhout - Dit nieuwbouwappartement bevindt zich in het hartje van Torhout nabij alle nutsvoorzieningen en winkels! Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en beschikt over een privatieve tuin.

Het appartement is ingedeeld als volgt: inkom, apart toilet, badkamer met inloopdouche en ligbad, berging, leefruimte van 40m², twee ruime slaapkamers, patio zorgt aansluitend voor bijkomend lichtinval in de slaapkamers en de leefruimte. Genieten van het mooie weer kunt u in de privatieve tuin!

Troeven van dit appartement?
- Energiezuinig (E24)
- U richt zelf de keuken in
- Ruime Tuin van 42m²
- Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats
- Aankoop met 6% btw mogelijk!
- In het hart van de stad met zicht op tuin site ‘s Gravenwinkel

LAATSTE APPARTEMENT, wees er snel bij, contacteer ons dan via residentievastgoed.be om jouw bezoek vast te leggen.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 318.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
SG9R3TB2U6HD
Makelaar Code
TO23343
EPC Waarde
51 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31033-G-OMV_2019122247/EP16108/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€318.500 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com