Home Appartement 2300 Turnhout
Steenweg op Antwerpen 78
Kaart

Steenweg op Antwerpen 78

2300 Turnhout Appartement
95 m² wonen
2 slaapkamers
€199.000

Betreed dit prachtige appartement op een gunstige locatie in Turnhout en ervaar de ideale combinatie van stedelijke woongemakken en comfort. Gelegen binnen de ring van Turnhout, ligt deze woning op loopafstand van het bruisende stadscentrum, winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen, waardoor alle gemakken van het moderne leven letterlijk aan uw voeten liggen.

Bij binnenkomst in het appartement leidt de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, u naar de lichtrijke en gezellige leefruimte. De open ruimte is nauw verbonden met een volledig uitgeruste keuken, waardoor het naadloos samenvloeit in een ideale setting voor dagelijkse interactie en entertainment. Grenzend aan de leefruimte is een terras, een perfecte plek voor ontspanning na een lange dag.

Het appartement is verder uitgerust met twee comfortabele slaapkamers, elk een toevluchtsoord van rust met eigen toegang tot het terras. Beide kamers profiteren van een eigen badkamer of doucheruimte, waardoor elke bewoner geniet van ultiem comfort en privacy.

Rond de indrukwekkende features van dit appartement af, komt het met de verplichte aankoop van een garagebox voor 20.000 euro. Dit zorgt ervoor dat uw voertuig veilig en beschermd is geparkeerd en bespaart u van alle mogelijke parkeerproblemen in de stad.

Met zijn nabijheid tot het centrum van Turnhout en de beveiligde garagebox, biedt dit appartement vele troeven om zowel het leven in de stad als thuis gemakkelijk en comfortabel te maken. Met een EPC B-rapport is het ook energiezuinig, waarmee het een aantrekkelijke keuze is voor de milieubewuste koper.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Steenweg op Antwerpen 78 - 2300 Turnhout - Dit prachtige appartement, gunstig gelegen binnen de ring van Turnhout, biedt een ideale combinatie van stedelijk wonen en comfort. Met zijn ligging nabij het bruisende centrum van de stad, bevindt deze woning zich op loopafstand van winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen. U betreedt het appartement via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet,  welke toegang geeft tot een lichtrijke leefruimte. Deze gezellige leefruimte staat in verbinding met een volledig uitgeruste keuken. Een terras grenzend aan de leefruimte biedt een ideale plek om te ontspannen.Verder beschikt het appartement over twee comfortabele slaapkamers, elk met een eigen toegang tot het terras. Beide slaapkamers hebben ook het voordeel van een eigen badkamer of doucheruimte, wat zorgt voor ultiem comfort en privacy. Een extra voordeel van dit appartement is de garagebox die verplicht aan te kopen is voor 20.000 euro, waardoor u uw voertuig veilig en beschermd kunt parkeren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over parkeerproblemen.Troeven: - Nabij het centrum van Turnhout- Garagebox verplicht aan te kopen voor 20.000 euro - EPC B

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
KJPNEG2LNMBC
Makelaar Code
5896843
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€199.000 / Vastgoedpartners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com